YOUNGSTERS MAKEN INDRUK

YOUNGSTERS MAKEN INDRUK

Cappellen - KSV Temse 1-3

Met een vertimmerd en sterk verjongd elftal heeft KSV Temse een mooie overwinning geboekt op het veld van Cappellen. 1-3 werd het na onder meer twee doelpunten van jeugdspeler Jarno De Wolf.

Door de afwezigheid van basisspelers Nick Dhaene, Gilles van Remoortere (beiden geblesseerd), André N’Tambue (ziek), Stef van den Heuvel en Boris Kudimbana (beiden geschorst) moest coach Yves van der Straeten het toverstokje uit de kast halen. Hij posteerde twee youngsters, Mohamed Siali en Jarno de Wolf, in de basis en paste zijn spelsysteem aan in functie van zijn toch wel unieke veldbezetting.

De thuisploeg nam het heft in handen maar werd goed opgevangen door een sterk KSV dat op de counter loerde. Na een kwartier belandde de bal bij Kil en die krulde de bal buiten bereik van de thuisdoelman in doel (0-1). Dat werd meteen ook de ruststand. Na de koffie voerde de thuisploeg de druk op en kon blauw-wit rekenen op de nodige meeval en een uitstekende doelman Can. Op de tegenaanval was KSV Temse echter levensgevaarlijk en dat maakte youngster Jarno De Wolf tweemaal duidelijk. Eerst met een lage schuiver en vervolgens met een listige plaatsbal verschalkte hij de thuisgoalie. De jonge Temsenaar bedankt op zijn manier voor het vertrouwen. Na een rode kaart voor Claeys en omgezette elfmeter kwam de thuisploeg nog terug tot 1-3, maar blauw-wit plooide niet in het slot van de wedstrijd. 

Een ijzersterke teamprestatie en een hartelijke kennismaking met enkele jonge spelers die ook volgend seizoen nog in het blauw-witte shirt zullen spelen.

Website design & development by