"WE VERDIENDEN NIET OM TE VERLIEZEN"

"WE VERDIENDEN NIET OM TE VERLIEZEN"

KSV Temse - RC Gent 0-1

"Voetbal kan echt onrechtvaardig zijn. Eén bal, en dan nog op een stilstaande fase, viel goed voor Racing Gent en zij pakken de punten” zucht Yves Van der Straeten.

“Dit is een zure nederlaag. We waren negentig minuten lang de betere ploeg, hadden de beste kansen, maar toch verloren we met 0-1. Wij verdienden het om te winnen. We hebben er nochtans alles aan gedaan om de punten thuis te houden. Ik kan niemand iets verwijten want de ganse groep heeft met inzet gespeeld en won, zeker in de eerste helft, alle duels. We waren de ploeg die het meeste wilde winnen maar het mocht niet zijn”, aldus de trainer.

“De keeper van Gent, Kevin Frans, pakte enorm veel ballen. Hij was de matchwinnaar voor Gent. Toch had hij ook wat geluk wanneer Schürmann van kortbij op de paal trapte. Kijk, normaal gebeurt dat nooit maar dit was duidelijk een dag waarop alles tegen zat. We hebben meer kansen gecreëerd dan in de wedstrijd tegen Gullegem waarin we drie keer konden scoren. Nu mocht het niet zijn. Meestal krijg je wat je verdient, maar vandaag niet. Jammer want nu zijn we een weekje vrij en het zou beter geweest zijn moesten we deze break ingegaan zijn met winst. Ik heb de jongens daarnet al even trachten op te beuren maar het zit diep. Hier zal heel wat mentaal oplapwerk nodig zijn.”

Interview: Dirk Van Bruysel

Website design & development by