WE MISSEN SCOREND VERMOGEN

WE MISSEN SCOREND VERMOGEN

Coach Van der Straeten weet waar het schoentje wringt

Voor de derde opeenvolgende week trok KSV Temse aan het kortste eind. Voor de derde opeenvolgende week slaagden de Ex-Scheepsbouwers er tevens niet in de nul van het bord te vegen. 

“Tegen een veel beter Ronse bakten we er twee weken geleden niet veel van, maar vorige week tegen Petegem voetbalden we niet slecht”, oordeelt trainer Yves Van der Straeten. “Over die matchen kan ik nog min of meer tevreden zijn, maar deze keer hadden we moeten winnen. Harelbeke staat weliswaar op de tweede plaats in het klassement, maar we hadden kunnen en zelfs moeten winnen. Het verschil zat hem echter in de efficiëntie. Wie niet scoort, kan geen driepunter lukken. We hebben kansen gecreëerd en bij momenten gedomineerd. Ik denk niet dat er op het veld verschil merkbaar was tussen de nummers twee en elf, maar daar kopen we niks mee. We hadden moeten scoren, maar eens te meer wrong daar het schoentje. Het verschil in efficiëntie kostte ons opnieuw punten.” 

“We zitten in een moeilijke periode. Ik heb momenteel geen aanvallers ter beschikking. Ndongala is geblesseerd en ook Nfor is er niet. De jongens die tussen de lijnen stonden, hebben nooit op dit niveau gespeeld en dat is duidelijk. Geen verwijt naar hen toe, maar het is een feit dat ze met een lichte terugval kampen. Het vertrouwen is wat weg. Dat is logisch, maar op dit moment kan ik niet anders dan hen laten staan en hopen dat ze er toch bovenop komen. Ik heb nu eenmaal te weinig wisselmogelijkheden. Op dit moment zou het voor die jongens beter zijn om hen een weekje rust te gunnen.”

Website design & development by