"WE KUNNEN MET EEN GOED GEVOEL DE WINTER IN"

"WE KUNNEN MET EEN GOED GEVOEL DE WINTER IN"

KSV Temse - RC Hades Kiewit Hasselt 1-1

Temse is de terugronde begonnen met een gelijkspel tegen Hades. Net zoals vijftien speeldagen geleden gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe.

“Het was zo’n typische wedstrijd die niemand verdiende te winnen”, zegt Stef Van Den Heuvel. “Geen simpele match, vooral omdat de Limburgers veel met de lange bal speelden. Er zat misschien wel meer in, en ik denk dan meteen aan de open kans van Kudimbana in het slot, maar Hades is geen makkelijk te bespelen tegenstander. Net zoals in de heenronde hadden we het niet onder de markt. Die mannen bleven maar komen. Ik moet toegeven dat we voetballend nog een vrij goede eerste helft speelden, maar na rust bezondigden we ons aan overhaasting. Maar kom, al bij al hebben we het nog goed gedaan op een toch wel moeilijk bespeelbaar veld. We hebben er hard voor gevochten.” 

“Het is een feit dat er tijdens de rust wat werd bijgesteld. Zo vroeg de trainer om meer positiewissels. Zo daagde Arne Van Den Eynde verschillende keren naast André Ntambue op, terwijl ook Seppe Kil regelmatig vooraan opdook. We hebben veel polyvalentie in de ploeg en dan kan je wel wat schuiven. Zo speelde ikzelf voor de gelegenheid op de rechtsachter als opkomende back. In die positie kan ik ook met voorzetten strooien, net als vanop de flank.” 

“Het is wel jammer dat we niet konden profiteren van het gelijkspel van Hasselt. Nu komen we geen stap vooruit, terwijl ook Hades blijft aanklampen. Maar kom, voor de competitie hebben we als doel een plaatsje in de top vijf vooropgesteld en daar staan we nu. We kunnen met een goed gevoel van de feestdagen genieten.” 

Bron: Gazet van Antwerpen (divb)

Website design & development by