"TEVREDEN OVER ONZE PRESTATIE"

"TEVREDEN OVER ONZE PRESTATIE"

KSV Temse - Spouwen Mopertingen 3-1

“Eindelijk eens goed nieuws op het einde van deze turbulente week. Dat siert de groep. Een groep met veel kwaliteiten en dat wil ze ook laten zien."

Op training heb ik dat deze week, zowel woensdag als vrijdag, al gezien. We gaan niks laten schieten. Ik hoop dat we het seizoen op een normale manier kunnen afwerken” opent Yves Van der Straeten. 

“Wat de wedstrijd van vandaag betreft: het was niet onze beste match maar daar zat de staat van het terrein voor veel tussen. Het lag er keihard en hobbelig bij wat niet meteen in ons voordeel is. De bezoekers daarentegen speelden veel met rare ballen in een “rare ruit”. Ze verrasten ons aanvankelijk maar eens we ons goed ingesteld hadden dan was er nog weinig gevaar. Toen het eerste doelpunt was gevallen, was het hek van de dam. Moest ons veld dan beter gelegen hebben, had de score hoger kunnen oplopen.” 

“Hoe ook, nu gaan we even genieten van deze overwinning. Vanaf maandag kunnen we dan volop aan de voorbereiding van de wedstrijd tegen Duffel beginnen. Neen, wees gerust, wij leggen er nog lang het bijltje niet bij neer.”

Website design & development by