TEMSE EN MERELBEKE HOUDEN ELKAAR IN EVENWICHT

TEMSE EN MERELBEKE HOUDEN ELKAAR IN EVENWICHT

KSV Temse - KFC Merelbeke 0-0

KSV Temse heeft zaterdagavond geen afstand kunnen nemen van KFC Merelbeke. Na een flauwe wedstrijd stond na negentig minuten een logische 0-0 op het bord.

“We hadden mogelijkheden om afstand te nemen van Merelbeke maar het had ook andersom gekund”, geeft Ernest Nfor toe. “We moeten tevreden zijn met een gelijkspel. Het enige dat me dwars zit, is het aantal kansen dat ikzelf de nek heb omgedraaid. Ik had moeten scoren.”

Blauw-wit had het meeste balbezit maar deed er erg weinig mee. Eens op de bezoekende helft liep er steeds iets fout. Zo kwam het eerste gevaar langs de bezoekers, waar Zwart na een snelle tegenaanval over kopte. Temse reageerde maar vooral Al-Balahi verslikte zich meermaals bij het afdrukken. Ook Nfor en Ndongala konden halve kansen niet binnen het doelkader krijgen. Aan de overzijde nam Van Den Winckel Espeso Nunez op de korrel. Het meeste gevaar kwam er langs Alexander Elaut, die zijn schot op de doellijn gestopt zag door de glijdende De Pauw. Ook na rust waren er nog kansen langs beide zijden. Eerst knalde Verbist vanop 20 meter naast. Aan de overzijde kopte Kevin Elaut tegen de onderkant van de dwarsligger. Temse creëerde nog mogelijkheden maar Nfor zag Segers een drietal keer gevat tussenbeide komen, terwijl de ingevallen Braem bij zijn eerste baltoets eveneens op het lichaam van Segers stuitte. 

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez - Laurens - Schürmann - Huygens - Telen - Nfor - Luyckx - Al-Balahi (46' Agar) - Ndongala (71' Braem) - De Pauw - Verbist (77' Godfroid)

Website design & development by