"PANNE HAALDE ONS UIT ONS WEDSTRIJDRITME"

"PANNE HAALDE ONS UIT ONS WEDSTRIJDRITME"

KSV kan niet winnen van leider Hasselt

In een bijzonder boeiend en hoogstaand treffen heeft Temse leider Hasselt gedurende ruim negentig minuten het vuur aan de schenen gelegd. Toch moest de thuisploeg genoegen nemen met een puntendeling. Hasselt laat zo voor de eerste keer punten liggen. “Hier zat absoluut meer in”, zegt Nick D’haene.

“Dit is een gemiste kans”, opent Temse-speler Nick D’haene. “We begonnen uitstekend aan de wedstrijd en hielden vanachter alles goed gesloten. We gaven niks weg, behalve dat ene kansje dan. Jammer maar hier zat absoluut meer in.” De middenvelder meent, net zoals de enkele honderden toeschouwers, dat de stroompanne na iets meer dan een uur voetballen voor problemen zorgde. “Het euvel manifesteerde zich al voor de wedstrijd. Toen was het al even spannend, maar dat kregen we gelukkig tijdig opgelost”, vult teammanager Kristof De Witte aan. “Na een uur spelen vielen dan op twee pylonen opnieuw enkele lampen uit. Akkoord, al bij al was dit nog vrij snel hersteld. De gemeente, eigenaar van de accommodaties hier, heeft al beloofd daar maandag meteen werk te van gaan maken.”


Concentratieverlies
“Die onderbreking haalde ons inderdaad even uit het ritme”, beaamt Dhaene. “Wij hadden zeker een uur overwicht gehad maar lieten ons na de tweede herneming betrappen op wat concentratieverlies, Carvalho profiteerde daar onmiddellijk van. Een gelijkmaker die op geen enkel moment in de lucht hing. Nadien gingen we nog op zoek naar een tweede doelpunt. Er waren nog mogelijkheden maar die speelden we niet voldoende uit. Zodoende blijven we voor de tweede keer dit seizoen op een gelijkspel steken.”

Interview: Dirk Van Bruysel

Website design & development by