OVERVERDIEND PUNT TEGEN OUDENAARDE

OVERVERDIEND PUNT TEGEN OUDENAARDE

KSV Oudenaarde - KSV Temse 1-1

Voetbal neemt soms rare vormen aan. Voorafgaand aan de uitwedstrijd bij Oudenaarde ging blauw-wit nog kansloos onderuit tegen Dikkelvenne. Maar tegen de nummer twee kwamen de troepen van coach Van der Straeten beter uit de verf.

De thuisploeg opende furieus en wilde snel komaf maken met haar zwarte beest. Via Martens kreeg Oudenaarde al snel loon naar werken, want na acht minuten zorgde de aanvoerder voor de 1-0. De trein denderde voort en blauw-wit mocht blij zijn dat het verder ongeschonden het eerste halfuur doorstond. Nadien ging de storm wat liggen en herstelde KSV Temse het evewicht. Op een scherpe counter aan het einde van de eerste helft zorgde Ndongala knap, doch een beetje geflateerd, voor de gelijkmaker.

Na de koffie verwachtte iedereen hetzelfde spelbeeld, maar het was KSV Temse dat de beste kansen bijeenvoetbalde. Luyckx kwam net te kort om voor de winnende treffer te zorgen. Een belangrijk punt in de strijd om het behoud. Blauw-wit mag zich na een vrij weekend opmaken voor een trip naar Mandel United.

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez - Laurens - Schürmann - Huygens - Telen - Nfor - Luyckx (90' Gerets) - Al-Balahi (76' Agar) - Taptchou - Ndongala (88' Siali) - De Pauw

Website design & development by