OUDENAARDE BIJT TANDEN STUK OP TEMSE

OUDENAARDE BIJT TANDEN STUK OP TEMSE

KSV Temse - Oudenaarde 3-1

KSV Temse heeft haar stunt uit de beker van België tegen Oudenaarde kunnen herhalen. Dit keer werd het 3-1 voor blauw-wit.

De bezoekers begonnen fel aan de wedstrijd, maar het was Temse-jeugdproduct Mo Siali die na acht minuten de score opende. De bezoekers konden hun ogen niet geloven en schakelden een versnelling hoger. Maar het was wachten tot het halfuur voor de gelijkmaker. Habbas zorgde vanop de stip voor gerechtigheid. 

Na de pauze verscheen KSV Temse in een andere gedaante op het veld. De peptalk van coach Van der Straeten wierp zijn vruchten af. Al-Balahi zorgde op het uur voor de 1-2 voorpsprong. Oudenaarde zette alle zeilen bij, en blauw-wit had een goede Espeso Nunez nodig om de gelijkmaker van het bord te houden. Op een van haar uitbraken versierde KSV Temse een vrije trap, die door een bezoekende verdediger met de hand werd beroerd. Scheidsrechter Janssens aarzelde niet, en dat deed ook Nfor niet. Hij legde de 3-1 einduitslag vast. 

Een sterk nummer van onze ploeg dat met een 7 op 12 haar start alvast niet heeft gemist.

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez - Laurens - Luyckx (86' Da Cunha) - Schürmann - Godfroid - Siali (77' Ndongala) - Al-Balahi - Huygens - Verbist - Agar (68' Nfor) - De Pauw

Website design & development by