ONZE T1 REAGEERT NA ZWARE THUISNEDERLAAG

ONZE T1 REAGEERT NA ZWARE THUISNEDERLAAG

KSV Temse - Cappellen FC 1-4

“De eerste helft hebben we onszelf onnodig tekort gedaan door maar één keer te scoren”, opent Yves Van Der Straeten. “Door onnodig balverlies kregen we kort na rust de gelijkmaker binnen en daar hebben we ons niet van kunnen herstellen. Maar ik onthoud het positieve en dan denk ik aan de eerste helft, al ontbrak ons toen de efficiëntie om de match in ons voordeel te beslechten."

"Dat euvel kenden we vorige week ook al. Ik moet wel toegeven dat het na een sterk eerste halfuur allemaal te gemakkelijk ging en we te nonchalant gingen voetballen. Fout natuurlijk, want in voetbal moet je elk moment nemen. Anders krijg je het deksel op de neus.” 

“Of deze tweede nederlaag op rij gevolgen zal hebben? Wellicht wel, in die zin dat ik ervan uitga dat het niet zeker is dat de ploeg die de voorbije weken startte ook in de toekomst nog aan de match zal beginnen. Ik denk er aan om de ploeg te wijzigen of eventueel in een ander systeem te beginnen voetballen. Als de spelers die tegenwoordig aan de aftrap staan niet méér brengen, dan is het tijd om andere jongens te gebruiken. We hebben een ruime kern.” 

Bron: Gazet van Antwerpen

Website design & development by