ONZE JEUGDWERKING SCHAKELT VERSNELLING HOGER

ONZE JEUGDWERKING SCHAKELT VERSNELLING HOGER

KSV Temse kijkt uit naar de toekomst

Het Wase voetbal komt de laatste tijd veelal op een negatieve manier in het nieuws, toch is niet alles kommer en kwel in onze regio.

KSV Temse probeert op haar eigen manier een identiteit op te bouwen. Eentje waarin de jeugdwerking meer dan ooit centraal staat. Het vernieuwde jeugdbestuur heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. In samenwerking met de sportieve cel zijn de realisaties al niet meer op een hand te tellen.

Onze Blue White Talents en Blue White Heartbeats projecten hebben hun nut in het verleden al bewezen. Elk seizoen worden deze programma's verder op punt gesteld en geperfectioneerd. Verder zijn er nog de sterke uitbouw van onze voetbalschool op zondag (Pannaschool) en de aanpak van individuele technische werkpunten in ons Blue White Development-programma. En vergeet daarnaast de krokusstage (100 deelnemers), het Multimove-project en de aankomende paasstage niet.

KSV Temse zet bovendien een nieuwe stap in de uitbouw van haar jeugdopleiding en pakt uit met het project Blue White Mental. In nauwe samenwerking met het Psychologisch Centrum Temse zullen onze spelers U13 geobserveerd worden door de psychologen van het centrum en krijgen we inzicht in winnaarsmentaliteit, zelfvertrouwen, motivatie ... van onze spelers. Onze coaches krijgen een workshop en een analyse per speler om zo de mentale aspecten van topsport toe te passen en te verbeteren op training en wedstrijd.

De inspanningen die onze trainers en begeleiders dagelijks op de mat leggen zijn enorm, en meer dan gewaardeerd. De instroom van jonge voetballers en de interesse van talrijke spelers sterken ons in het geloof dat we op de goede weg zijn. Jeugdtrainers die mee in ons verhaal willen stappen, zijn van harte welkom. Een seintje via tvjo@ksvtemse.be volstaat om eens nader kennis te maken. 

Website design & development by