NAAR VIJFDE RONDE NA WARE THRILLER

NAAR VIJFDE RONDE NA WARE THRILLER

Geschreven door Stefan Claus

KSV Temse heeft zich afgelopen zondag na een ware thriller geplaatst voor de vijfde ronde van de beker van België. De wedstrijd tegen Cappellen draaide na een knotsgek spelverloop uit op strafschoppen. Daarin ontpopte doelman Can zich tot de held van de middag.

KSV gaf een 0-1 voorsprong via Bruno Baras prijs, maar haalde het ook 2 keer een achterstand op. Seppe Kil scoorde van op de stip en de ingevallen Boris Kudimbana na een kopbal. Zo stond het 2-2 na de reguliere speeltijd en 3-3 na verlengingen. In de strafschoppenreeks eiste KSV doelman Can Güler een hoofdrol op. Hij stopte de eerste twee Cappelse elfmeters. De thuisploeg bezegelde haar eigen lot door ook ook nog een 11-meter naast te leggen.

In de vijfde ronde trekt KSV zondag naar Mandel United Izegem Ingelmunster. Mandel is één van de topploegen in de A-reeks van tweede amateur. Bij winst komt KSV in de pot met de eerste klassers en wacht ons een mogelijke confrontatie met Anderlecht, Club Brugge… Maar daarvoor moeten we dus eerst nog wel de Izegemse klip omzeilen. De wedstrijd gaat vermoedelijk door om 18.00.

Website design & development by