MOEIZAME DRIEPUNTER TEGEN RODE LANTAARN

MOEIZAME DRIEPUNTER TEGEN RODE LANTAARN

KSV Temse - FC Heur Tongeren 2-1

KSV Temse begon zwak aan de partij en dat vertaalde zich in een snelle achterstand. Dankzij doelpunten van Van den Eynde en Van Remoortere kon blauw-wit de scheve situatie nog rechttrekken.

Het duurde even vooraleer de troepen van coach Van der Straeten zich herstelden van de vroege uppercut. Stilaan echter kreeg Temse wel meer grip op de wedstrijd. Een tactische omzetting zorgde voor meer druk en dito gevaar. Temse rook bloed en bij een knappe aanval op rechts werd de gelijkmaker door de vrijstaande Arne Van den Eynde hard tegen de netten getrapt, meteen ook de ruststand.

Na de pauze probeerde Temse opnieuw wat meer druk te ontwikkelen, maar aan het niveau van de voorbije weken raakte blauw-wit nooit. Uiteindelijk viel het bevrijdende doelpunt dan toch. Gilles van Remoortere rondde een een persoonlijke actie knap af. De thuisploeg ging op zijn elan verder, maar de score werd niet verder uitgediept. KSV haalde zonder kleerscheuren het laatste fluitsignaal, al kregen de bezoekers in het slot nog twee grote kansen.

De nipte zege geeft alvast een boost voor de topper van volgende in en tegen Bocholt, de nummer drie uit het klassement. 

KSV speelde met: Güler - Christiaens - Claeys - Van Kerckhoven - Vermeire (12' Verwilligen) - Van Remoortere - Baras (68' Van den Heuvel) - Dhaene - Kudimbana (88' Van Cauwenbergh) - Van den Eynde - Spies

Website design & development by