"MET TEMSE IS HET NOG NIET GEDAAN"

"MET TEMSE IS HET NOG NIET GEDAAN"

KSV Temse - Spouwen Mopertingen 3-1

Na een turbulente week in Temse, leverden de troepen van Yves Van Der Straeten een mooie prestatie af. Stef Van den Heuvel zette de kers op de ijstaart met twee doelpunten.

De spelers van KSV Temse wilden reageren na een toch wel turbulente week. “Al moet ik toegeven dat daar in de eerste helft weinig van te zien was” zegt Van den Heuvel. “Net zoals in de heenronde pakte Spouwen-Mopertingen ook deze keer uit met de lange bal. In de eerste minuut leverde dat een schot op van Sabbadini maar verder was het een half uur vooral kou lijden voor de toeschouwers. We rukten steeds meer op en kort nadat Can een bal in hoekschop moest werken, kon ik de score openen na een mooi uitgesponnen actie. Meteen namen we het heft stevig in handen. Na de rust zijn we op het elan blijven doorgaan wat resulteerde in een tweede doelpunt. Nadien hebben we het onszelf nog even moeilijk gemaakt door wat concentratieverlies maar dat heeft Arne Van Den Eynde goed opgelost met een derde doelpunt. Een doelpunt na een stilstaande fase, zowat ons handelsmerk dit seizoen.” 

“Het was een turbulente week maar we hebben dat als groep goed opgepakt en we hebben ook vandaag onze winnaarsmentaliteit getoond, ongeacht de situatie daarrond. We voetballen voor onszelf en voor de ploeg. Trouwens, er lopen nog steeds onderhandelingen he. Het is niet dat het gedaan is met Temse, zeker niet en dat willen we tonen.” 

“Hoe het nu verder moet in Temse? We spelen voor elk punt en ik ga ervan uit dat we betaald worden. Voor mij is het trouwens belangrijk om te blijven groeien. Ik heb dit jaar slechts een beperkt aantal speelminuten kunnen verzamelen omdat ik in de eerste match geblesseerd was en de ploeg nadien draaide. Nu hoop ik mij de resterende matchen te kunnen bewijzen”.

Website design & development by