MERELBEKE - KSV TEMSE 2-0

MERELBEKE - KSV TEMSE 2-0

KSV Temse verliest op openingsspeeldag

KSV Temse is er niet in geslaagd om zijn prima bekerparcours door te trekken in de competitie. Op de openingsspeeldag verloor blauw-wit met 2-0 op het veld van promovendus Merelbeke.

Het eerste half uur was er veel evenwicht in de partij. Mjahed infiltreerde, maar werd afgeblokt. Da Cunha waagde een poging, maar mikte over de balk. Espeso Nunez redde wat later met de voet na een doorbraak van Mjahed, Da Cunha mikte naast in een geanimeerd derde kwartier. 

In de tweede helft stuurde Alexander Elaut Mjahed weg, Van Der Cruyssen knalde hoog over. Espeso Nunez redde daarop knap een schot van Kevin Elaut. Zwart knikte de bal naast het doel van Espeso Nunez na een voorzet van A. Elaut. Zo stond het na die vele kansen nog 0-0, tot de promovendus de troepen van coach Van der Straeten tegen het canvas mepte in vier dolle minuten. Zwart, na een doorsteekpass van K. Elaut, zorgde voor een voorsprong. A. Elaut stuurde De Bruycker weg en die verdubbelde de score. Segers redde met de voet op een schot van Agar, Al-Balahi schoot nog over na een solo. 

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez, Laurens, Schürmann, Telen, Godfroid, Da Cunha (79’ Braem), Nfor (55’ Verbist), Al Balahi, Huygens (71’ Taptchou Kouamou), Agar, De Pauw

Website design & development by