LEVENSBELANGRIJKE DRIEPUNTER

LEVENSBELANGRIJKE DRIEPUNTER

KSV Temse - FC Gullegem 3-0

En of de ontlading zaterdagavond in het Fernand Schuermanstadion groot was. KSV Temse pakte tegen Gullegem een belangrijke en verdiende driepunter in de strijd om het lijfsbehoud.

De bezoekers, die konden terugvallen op een 5-1 zege in de heenronde, openden het felst met een bal op de paal. Blauw-wit herstelde het evenwicht en Luyckx zorgde aan de overzijde voor het eerste thuisgevaar. Niet veel later was het dan toch prijs voor de troepen van coach Van der Straeten. Telen rondde een aanval aan de tweede paal af. Een opsteker zo kort bij de rust.

Na de pauze probeerden de bezoekers de bakens te verzetten, maar KSV Temse bleef eenvoudig overeind. Halverwege de tweede helft verdubbelde Nfor de score. Even leek het erop dat Gullegem toch nog wilde aandringen, gelukkig pareerde doelman Nunez tot tweemaal toe uitstekend. In het slot nam Laurens op vrije trap alle twijfels weg (3-0). 

Volgende week wacht de aartsmoeilijke verplaatsing naar leider en toekomstig kampioen Knokke. De ploeg van Yves Van Borm verloor dit seizoen nog maar één keer, uitgerekend tegen... KSV Temse. Die fout zullen de West-Vlamingen ongetwijfeld geen tweede keer willen maken.

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez - Laurens - Schürmann - Huygens - Telen - Nfor - Luyckx (88' Gerets) - Taptchou - Ndongala (78' Braem) - De Pauw - Siali (91' Vertonghen)

Website design & development by