LEVEN ALS RODE DUIVEL OP KSV TEMSE

LEVEN ALS RODE DUIVEL OP KSV TEMSE

Driedaags evenement zet toon voor nieuw seizoen

Eind juni geeft onze club het startschot voor het nieuwe seizoen. En dat doen we in stijl, met allerlei activiteiten op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Zet deze datums alvast in uw agenda, want het belooft bijzonder interessant te worden.

Op donderdag opent niemand minder dan Mousa El Habchi de debatten. Wie kent hem niet? Rasechte Temsenaar, dj bij Disco Dasco, en gerenommeerd video-analist. Op zijn palmares staan onder andere Racing Genk, de Red Flames, de Rode Duivels en Anderlecht. Mousa beschrijft wat voetbal op het hoogste niveau vraagt, blikt terug op zijn ervaringen met de Rode Duivels tijdens het afgelopen WK en doet zijn werkwijze met de meest moderne technieken uit de doeken. Samen met enkele BV's brengen we hulde aan Mousa. Kortom, een absolute aanrader voor ieder voetbaldier. De inkom is gratis en we verwelkomen iedereen met een hapje en een drankje.

Een dag later, op vrijdag 28 juni, organiseren we een speciaal moment voor onze jeugdspelers. Zij krijgen een voorstelling over hoe ze moeten leven als een Rode Duivel. De spelers krijgen tekst en uitleg en wie na afloop alle vragen van de echte Rode Duivels correct kan beantwoorden krijgt een mooi aandenken. 

Het orgelpunt plaatsen we op zaterdag 29 juni met de wedstrijd op eigen veld tegen de grote broer uit Lokeren. De wedstrijd start om 19.00, de inkom bedraagt 10 euro. Sporting Lokeren zal aantreden met zijn ruime A-kern.

Website design & development by