KSV TEMSE PAKT OP EEN DIEFJE EEN PUNT

KSV TEMSE PAKT OP EEN DIEFJE EEN PUNT

SC Dikkelvenne - KSV Temse 1-1

KSV Temse heeft op de derde speeldag een puntje meegenomen op het veld van Dikkelvenne. Een gewonnen punt, want blauw-wit had het niet onder de markt met de thuisploeg.

De wedstrijd begon dramatisch voor de troepen van coach Van der Straeten. Al na vijf minuten had Panneel de score voor de thuisploeg geopend. Dikkelvenne heerste in de openingsfase en KSV Temse kreeg maar geen voet aan de grond. Tot blauw-wit halfweg de eerste helft een strafschop kreeg na een fout op Al-Balahi. Agar kweet zich voortreffelijk van zijn taak en zette de 1-1 op het bord. De thuisploeg begon te twijfelen en KSV Temse haalde al bij al eenvoudig de rust.

Na de pauze zette de thuisploeg opnieuw de turbo op en blauw-wit zag bij momenten sterretjes, maar scoren lukte met al dat aanvallende geweld maar niet voor Dikkelvenne. De jonge KSV-garde hield stand en knokte voor elke morzel grond. Na negentig minuten sleepte KSV Temse een zwaarbevochten punt uit de brand. Een opsteker voor het tweeluik tegen Oudenaarde en Izegem-Ingelmunster.

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez - Laurens - Schürmann - Telen - Al-Balahi (90' Da Cunha) - Siali (90' Taptchou) - Huygens - Verbist - Agar - De Pauw - Luyckx (88' Nfor)

Website design & development by