KSV TEMSE PAKT EERSTE ZWAARBEVOCHTEN PUNT

KSV TEMSE PAKT EERSTE ZWAARBEVOCHTEN PUNT

Hades Hasselt - KSV Temse 2-2

KSV trok zaterdag voor zijn eerste competitiewedstrijd naar Hades Hasselt. Na een moeilijk begin knokte KSV zich in de wedstrijd, met een 0-1 ruststand als gevolg. Na de pauze klom de thuisploeg op voorsprong, maar Van Kerckhoven sleepte met zijn treffer nog een punt uit de brand voor blauw-wit.

De thuisploeg opende furieus en dicteerde in de openingsfase het spel. Blauw-wit had moeite om het tempo te volgen. Gelukkig stond het vizier bij de thuisploeg niet op scherp. Dat was wel het geval bij KSV. Op een corner verlengde Vermeire de 0-1 in doel, meteen ook de ruststand.

Na de pauze beloonde de thuisploeg zichzelf snel voor het geleverde werk van voor de koffie. Een directe vrijschop verdween voorbij Chan in doel (1-1). Het sein voor Temse om het evenwicht in de partij te herstellen. Kudimbana en Baras kwamen meermaals aan het kanon, maar misten doel. Het aanvalsspel golfde mooi over en weer. De thuisploeg kwam op een van die prima aanvallen op 2-1. Nog geen minuut later hingen de bordjes al in evenwicht. Een voorzetschot van Van Kerckhoven verdween de thuisgoalie in doel.

Beide ploegen zochten in een slotoffensief naar een derde treffer, maar gescoord werd er niet meer. Zo heeft KSV zijn eerste punt te pakken na een zwaarbevochten wedstrijd. Volgende week zakt Patro Eisden Maasmechelen af naar het Fernand Schuermanstadion. Zij wonnen hun openingswedstrijd tegen Vosselaar (1-0).
 
KSV speelde met: Güler, Claeys, Van Kerckhoven, Vermeire, Baras (75’ Van Remoortere), Kil, Muala Mukenge (64’ Dhaene), Ntambue (46’ Kudimbana), Van Cauwenbergh, Van den Eynde, Spies 

Website design & development by