KSV TEMSE LIJDT DERDE THUISNEDERLAAG OP RIJ

KSV TEMSE LIJDT DERDE THUISNEDERLAAG OP RIJ

KSV Temse - Vosselaar 0-1

Voor de derde keer op rij bleef KSV Temse in eigen huis met lege handen achter. Deze keer was het Vosselaar dat blauw-wit een hak zette. 

Bij de entourage van KSV Temse stak men het niet onder stoelen of banken. De groep heeft sinds de wintermercato duidelijk aan kwaliteit ingeboet. Bovendien is de staat van het veld momenteel niet van dien aard om verfijnd voetbal - toch wel het handelsmerk van Temse - te prediken. “We blijven hier achter met een slecht gevoel”, zucht Jonas Van Kerckhoven. “Er is natuurlijk ons veld, maar we mogen ons ook niet blindstaren op de andere gebreken. Vosselaar heeft ocharme één keer op doel geschoten en het was raak. Wij daarentegen zijn er steeds voor blijven gaan. We wonnen de duels, en ik denk dat we misschien wel tien of vijftien voorzetten voor doel creëerden, maar de bal wilde er maar niet in.”

Achtervolgen

“Dat is trouwens niet de eerste keer dat zoiets gebeurd. De voorbije weken zagen we al te dikwijls hetzelfde spelbeeld. De eerste of dikwijls enige kans die onze tegenstander kreeg, was telkens goed voor een doelpunt. Meteen moeten we dan achtervolgen, maar we zijn er nooit in geslaagd om de achterstand weg te werken.” 

“Fysiek voetbal ligt ons niet en op dit veld is het moeilijk anders te spelen. Ploegen zoals Vosselaar zijn wat dat betreft in het voordeel. Die mannen moeten het hebben van hun fysiek voetbal en dat hebben ze goed gedaan. Maar er zijn ook positieve dingen te onthouden. Zo kan je de spelers niks verwijten. Er stond een Temse dat er volop voor knokte en de bakens trachtte te verzetten. Momenteel missen we echter wat geluk, maar ik ben er zeker van dat we dat binnen de kortste keren opnieuw kunnen omdraaien. We kunnen en zullen uit deze negatieve spiraal wegkomen.”

Artikel: Dirk Van Bruysel

Website design & development by