KSV TEMSE KAN OPNIEUW THUIS NIET WINNEN

KSV TEMSE KAN OPNIEUW THUIS NIET WINNEN

KSV Temse - Bocholter VV 0-1

KSV Temse heeft voor de vierde opeenvolgende keer thuis niet kunnen winnen. Nadat eerder City Pirates, Hoogstraten en Vosselaar met de volle buit aan de haal gingen, was het deze keer de beurt aan Bocholt om de punten uit de Schoolstraat mee te pakken. 

“Dit was zo’n typische 0-0 match, maar uiteindelijk besliste een stilstaande fase over winst en verlies. Jammer, maar ik denk dat we iets te weinig inzet hadden als ploeg”, zucht Temse-aanvoerder Arno Claeys. “Te veel controles mislukten, maar dat komt - zeker op een slecht veld zoals het onze - door een gebrek aan inzet en concentratie. Het is frustrerend te zien hoe weinig kansen wij bij elkaar voetbalden. En dan moet je weten dat we mits winst bijna zeker waren van de derde plaats. Nu wordt het nog knokken.” 

“Ik blijf er wel bij dat deze match op een gelijkspel had moeten eindigen. We hebben niet echt veel kansen weggegeven. Bocholt heeft nochtans een bijzonder snelle spits lopen. Wanneer wij dan willen blijven voetballen en vooruit spelen, dan kan je er van op aan er achteraan al eens een gaatje valt. Maar echt gevaarlijk waren die mannen niet. Behalve dan op die vrije trap. Een vrije trap die er kort na de wissel kwam. Enerzijds misschien te verwachten, maar langs de andere kant kan ik het niet begrijpen dat er niet meer alert werd gereageerd. Dat was duidelijk een geval van concentratieverlies. Er stonden daar twee spelers vrij in de tweede zone.” 

Inmiddels kan je je afvragen of dit Temse nog echt wel zin heeft om te knokken. “Misschien niet iedereen”, vervolgt Arno Claeys. “We zijn met vijftien spelers en normaal zou iedereen er steeds voor moeten gaan. Maar die grinta zag ik vandaag niet bij iedereen. Zelfs op training is dat merkbaar en dan mag je niet verwonderd zijn dat je geen match kunt winnen.”

Website design & development by