KSV TEMSE GOOIT BONUS WEG

KSV TEMSE GOOIT BONUS WEG

KSV Temse - VK Westhoek 0-1

Van de feeststemming die heerste na de 0-2 zege vorige week op het veld van Hamme bleef zaterdag na de partij tegen Westhoek bitter weinig over. KSV Temse liet een uitgelezen kans liggen om een kloof te slaan met de staart van het klassement.

Voor het eerst dit seizoen was KSV Temse in het duel met rode lantaarn VK Westhoek op papier de favoriet. Maar blauw-wit speelde zonder inspiratie en creëerde voor de rust geen noemenswaardige kans. De bezoekers staken wel een aantal keer de neus aan het venster, maar desondanks bleef het 0-0 bij de koffie.

Na de pauze kregen de toeschouwers hetzelfde spelbeeld op hun bord. Tot de bezoekers op het uur via Demets op voorsprong klommen. Pas dan toonde KSV Temse voor het eerst haar ware gelaat. Ndongala en Nfor zorgden voor wat meer dynamiek, maar verder dan een afgekeurd doelpunt geraakten de troepen van coach Van der Straeten niet.

Een domper na de zege op Hamme en met de wedstrijd tegen Sint-Niklaas in het vooruitzicht. 

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez - Laurens - Schürmann - Telen - Luyckx - Al-Balahi (80’ Huygens) - Taptchou - De Pauw - Verbist - Agar (70’ Nfor) - Siali (64’ Ndongala)

Website design & development by