"IK KAN LEVEN MET GELIJKSPEL"

"IK KAN LEVEN MET GELIJKSPEL"

SCT Menen - KSV Temse 1-1

De verre verplaatsing naar Menen leverde KSV Temse één puntje op. Assistent-trainer Gert Huyghe was daar na afloop van de wedstrijd tevreden mee.

“Een kunstgrasmat in een open vlakte waar enorm veel wind stond”, omschreef de assistent van Yves Van der Straeten de omstandigheden.

“We begonnen tegen de wind in en hadden aanvankelijk nogal wat aanpassingsproblemen. Menen had het overwicht en scoorde na een vrije trap. Na de rust herschikten we de ploeg en brachten we Nfor in. Onze gelijkmaker viel al snel en ook nadien hadden we nog kansen, maar al bij al is dit gelijkspel een logische uitslag. Trouwens, Menen blijft achter ons en we lopen een puntje uit op Hamme en op Dikkelvenne. We gaan dus met een goed gevoel de winterstop in.”

“We kunnen alleszins terugblikken op een goed eerste luik van het seizoen. Akkoord, we weten waar het schoentje wringt en dat is een werkpunt. Het is niet logisch dat we de voorbije vier thuismatchen niet konden scoren. Nu zorgde Frank Ngoma Mantu Ndongala voor onze gelijkmaker, maar hij is zeer blessuregevoelig. Bovendien viel Hamzah geblesseerd uit. Gelukkig hebben we verdedigend een goed georganiseerd blok staan. Maar om te winnen, moeten we scoren en dat is ons probleem”, aldus Huyghe.

Interview: GvA

Website design & development by