"GOED GESLOTEN GEHOUDEN"

"GOED GESLOTEN GEHOUDEN"

BERCHEM SPORT - KSV TEMSE 1-2

Ook doelman Stefan Deloose mocht zijn deel opeisen in de Temse winst bij Berchem. “Ik was blij met het eindsignaal van de ref”, aldus de doelman.

“Het laatste halfuur van de wedstrijd werden we voor ons eigen doel weggedrukt, maar we hielden het goed gesloten. Toen die aansluitingstreffer dan viel, wisten we dat ons nog een lastig slotkwartier te wachten stond. Na onze recente nul op zes wilden we absoluut iets rapen tegen Berchem. De vroege 0-1 voorsprong hielp maar was geen garantie op winst. Bij onze twee recente nederlagen kwamen we ook telkens op een 0-1 voorsprong, maar toch verloren we. Dat wilden we absoluut vermijden en dat is ons ook gelukt.” 

Voor Deloose was het nog maar zijn derde match dit seizoen. “Ik onderging in april van een operatie aan de schouder. Daarna volgde een moeizame en zware revalidatie van liefst acht maanden. Het was vooral mentaal moeilijk, want je werkt meestal keihard alleen, los van de groep. Zondag wacht ons de derby tegen Sint-Niklaas, een match waarvoor niemand extra motivatie nodig heeft.” 

Bron: Gazet van Antwerpen

Website design & development by