"GEEN UITVLUCHTEN ZOEKEN"

"GEEN UITVLUCHTEN ZOEKEN"

KSV Temse - Cappellen FC 1-4

Voor de tweede opeenvolgende week bleef Temse puntenloos achter. Was blauw-wit vorige week in Bocholt de betere van haar opponent, tegen Cappellen ontbrak het haar aan vechtlust en gedrevenheid. 

“Deze match hadden we nooit mogen verliezen”, zucht Jonas Van Kerckhoven. “In de eerste helft waren we volledig baas. We hadden het balbezit en scoorden al vlug. Op dat moment brachten we heel goed voetbal, maar we verzaakten onze kansen af te maken. Scoren we een tweede keer, dan is de match ongetwijfeld gespeeld.” 

“Na rust stonden we nog niet op onze plaats of de gelijkmaker hing al tussen de netten. Dat was wel heel zuur. Over dat tweede doelpunt is het laatste woord nog niet gezegd. Een bezoeker stond pal op de lijn en hij beroerde het leer nog voordat het binnenging. Altijd buitenspel dus. De ref nam zijn verantwoordelijkheid niet en keurde het doelpunt goed. Onbegrijpelijk. Nadien zijn we nog aanvallender gaan spelen en hebben heel wat risico’s genomen, maar uiteindelijk bleken we te onmondig. We sprongen te slordig met onze kansjes om. We speelden niet slecht, maar we creëerden te weinig.” 

Het was de talrijk opgekomen toeschouwers ook niet ontgaan dat Temse op de cruciale momenten een gebrek aan karakter vertoonde en bij momenten eerder een hautaine indruk naliet. “Dat zou ik niet meteen zeggen, maar het is wel zo dat iedereen zich na dat tweede doelpunt een beetje bekocht voelde. Als dat buitenspeldoelpunt niet was gevallen, dan hadden we nooit verloren, want tot dan hadden we alles onder controle.” 

“We hadden de ref niet mee, maar uitvluchten zoek ik niet. Het was gewoon te weinig in de tweede helft.”

Bron: Gazet van Antwerpen

Website design & development by