"GEEN PLAATS VOOR GEMAKZUCHT"

"GEEN PLAATS VOOR GEMAKZUCHT"

Interview met Tom Vermeire

Na Turnhout en Hoogstraten werd Vosselaar zondag de derde Kempense club die in de jongste vier weken door Temse werd verslagen. De club zet zo zijn ongeslagen reeks verder.

“We hadden ons aan een hele lastige match verwacht in Vosselaar”, verklaart Tom Vermeire. “We wisten dat ze over een klein veld beschikken en een heel moeilijk te ontwrichten geheel vormen. Dat vroeg om heel veel duelkracht en opperste concentratie. Het kwam er voor ons op aan om zeker niet in het mes van de thuisploeg te lopen en geen gemakzucht toe te laten. Wel, ik denk dat we onze opdracht perfect hebben vervuld.”

Door het verlies van Bocholt zaterdag wipte Temse intussen naar de tweede plaats in het klassement. De kloof met leider Hasselt bedraagt twee punten. “Zo blijft er toch een bittere nasmaak kleven aan het gelijkspel vorige week tegen de leider”, aldus Vermeire. “We verdienden in dat onderonsje meer dan een punt, maar dat mag ons niet ontmoedigen. We moeten absoluut de focus houden en mogen niet verslappen.”

Bron: Gazet van Antwerpen

Website design & development by