GEEN NIEUWE STUNT VOOR KSV TEMSE

GEEN NIEUWE STUNT VOOR KSV TEMSE

Knokke - KSV Temse 2-0

KSV Temse heeft haar stunt uit de heenronde tegen leider Knokke niet kunnen herhalen. Een doelpunt kort voor de rust en de rode kaart vlak na de rust sneden blauw-wit de adem af.

KSV Temse speelde een verdienstelijke eerste helft op het veld van de ongenaakbare leider. In het begin van de wedstrijd had blauw-wit nog moeite met de druk van de thuisploeg, maar geleidelijk aan kwam ze beter in de wedstrijd. Een kopbal van De Pauw en een loeier van Schürmann waren de enige blauw-witte wapenfeiten voor de rust. Een zucht scheelde het of de troepen van coach Van der Straeten zouden ongeschonden de koffie halen. Een late treffer van Persoons, na een afgeweken vrije trap, deed al het goede werk vlak voor de pauze teniet.

Na nog geen drie minuten in de tweede helft moest KSV Temse ook met tien verder na een rode kaart van Taptchou. Vlak voor het uur deed Savaete op een afvallende de boeken toe voor blauw-wit. De thuisploeg speelde op een volwassen manier de wedstrijd uit en liet KSV Temse geen moment meer geloven in een stunt.

Volgende week onmoet onze club met Racing Gent opnieuw een ploeg uit de bovenste gelederen van het klassement.

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez, Laurens (75’ Gerets), Schürmann, Huyghens, Telen, Luyckx, Al-Balahi (46’ Ndongala), Taptchou, De Pauw, Nfor, Cabumi, (60’ Siali).

Website design & development by