FLANDERS CUP 2019

FLANDERS CUP 2019

KSV Temse mikt op recordeditie

Vanavond werd het startschot gegeven voor de 27ste editie van de Flanders Cup. Het toeschouwersrecord ging alvast meteen voor de bijl.

De voorbije dagen werd er volop gewerkt aan de voorbereiding. Zo kregen de materiaalcontainers nog een volledige opknapbeurt en hebben de medewerkers van de gemeente alles in het werk gezet om de terreinen in orde te brengen. Ook onze sportieve mensen leverden fantastisch werk. De drie last-minute forfaits konden door hun inzet en flexibiliteit allemaal worden opgevangen met eigen KSV-ploegen. In totaal brengt onze club er nu al 10 aan de aftrap. Dikke pluim aan de aanwezige medewerkers!

Ook de medewerkers van de gemeente Temse zetten hun beste beentje voor het in orde brengen van de terreinen en de logistieke ondersteuning. 

Kortom onze club is er helemaal klaar voor. En van de weergoden krijgen we het traditionele steuntje in de rug. We heten de aanwezige ploegen, begeleiders en toeschouwers op zaterdag en zondag nog van harte welkom in het Fernand Schuermanstadion.

Website design & development by