EINDESEIZOENSBBQ OP DONDERDAG 30 MEI

EINDESEIZOENSBBQ OP DONDERDAG 30 MEI

Inschrijven kan nog tot 21 mei

Als afsluiter van het voetbalseizoen 2018-2019 organiseert onze club op donderdag 30 mei de zevende editie van de Senior Cup.  Ouders, trainers en supporters krijgen de kans om hun voetbalkunsten te tonen en mee te dingen naar de overwinning. Daarna volgt dan onze traditionele eindeseizoensbarbecue. 

Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. We hopen alvast op de aanwezigheid van de deelnemende ploegen, hun fans, alle trainers, afgevaardigden...  om samen het seizoen af te sluiten. Inschrijven kan tot en met dinsdag 21 mei via Patrick Claus

We herhalen de succesformule van de voorbije jaren en hebben opnieuw enkele richtlijnen: de eerste 120 inschrijvingen kunnen terecht in de Club 45, daarna nemen we de kantine in gebruik. Bezorg de inschrijvingen ook per ploeg/tafel als je samen aan tafel wilt zitten.

Voor de volwassenen is er een “BARBECUE GOURMET" (24 euro/p.p.) of een assortiment van een barbecue worst, zalmfilet, steak, kipfilet, varkenshaasje van de chef en een scampi brochette. In totaal dus 6 kleinere stukken vlees en vis. Voor elk wat wils en natuurlijk kan er onderling geruild worden. Voor de kinderen voorzien we een hamburgerspies en een chipolata (10 euro).

Het groentenbuffet, aardappelsla, pasta, sauzen en stokbrood zijn inbegrepen in de prijs‚Ä®.

Tot dan!

Website design & development by