"EFFICIËNTIE VAN VOOR WINTERSTOP IS WEG"

"EFFICIËNTIE VAN VOOR WINTERSTOP IS WEG"

Sporting Hasselt - KSV Temse 4-1

Kapitein Arno Claeys van Temse beseft dat zijn team de wedstrijd verloren heeft in een zwakke tweede helft. De ploeg maakte nochtans geen geslagen indruk. “In de eerste helft speelden we een goede wedstrijd en waren we zelfs beter dan Hasselt”, zegt Claeys.

“Hasselt kwam niet in hun spel”, zegt Arno Claeys. “De schaarse kansen waren ook voor ons. Maar die efficiëntie van voor de winterstop hebben we niet meer. Bovendien kende Hasselt nog een gelukje met die licht gefloten strafschop. Onze tweede helft begon dramatisch met die snelle 2-0 van Hasselt. Toen voelde je de bui al hangen natuurlijk. Een team als Hasselt had tot vandaag amper 14 tegengoals binnen. Hier maak je een 2-0 achterstand niet meer goed. Onze tweede helft was dan ook niet veel soeps meer.”

Geruchten

In Limburg deden de wildste geruchten over de situatie van Temse de ronde. Maar de ploeg die hier speelde, gaf zeker, althans voor rust, geen geslagen indruk. 

“Door de overname van de club is onze toekomst een tijdje onzeker geweest”; legt Claeys uit. “De meeste spelers hebben intussen een nieuwe club gevonden voor komend seizoen. Dat wil echter niet zeggen dat we het seizoen op ons gemakje willen uit voetballen. We moeten scherp blijven. We staan trouwens nog altijd op een mooie vierde plaats. Dat hebben we ook voor een deel te danken aan het falen van de concurrenten in de subtop”, besluit Claeys. 

Bron: Gazet van Antwerpen
 

Website design & development by