"DOORSTART MET VOORAL SPELERS UIT DE REGIO"

"DOORSTART MET VOORAL SPELERS UIT DE REGIO"

Toekomst van de club krijgt vorm

Was het eerst de bedoeling van het bestuur om KSV Temse van de hand te doen, dan is daar, na maandenlange onderhandelingen met een Brusselse groep met wortels bij Union, plots verandering in gekomen.

“Ja, we zetten de tering naar de nering, maar KSV Temse wil zijn toekomst niet hypothekeren. We moeten onze eigenheid bewaren en we gaan autonoom en stabieler dan ooit verder”, zegt manager Alain Vereecke. “Na een topseizoen op sportief vlak zullen we derde of vierde eindigen. Toch primeert het voortbestaan van de club en de jeugdwerking op onze sportieve prestaties. Het bestuur heeft daarom de voorbije week knopen doorgehakt. Zo zal Temse volgend seizoen in tweede amateurklasse spelen. Verder wil Temse volgend seizoen een tiental regionale spelers in zijn kern hebben. Maandag starten we met het aantrekken van jonge en ervaren spelers die willen meestappen in ons verhaal. Wij hopen dat er meer plaatselijke interesse zal groeien in onze club. 

Daarnaast wordt de vzw Jeugd KSV Temse opgericht. Onze jeugdwerking zette de voorbije jaren enorme stappen voorwaarts en moet verder kunnen groeien zodat doorstroming naar het eerste elftal concreet kan worden. We hebben een toplabel en willen hier nog verdere stappen zetten”, besluit Vereecke.

Website design & development by