"DIT SMAAKT ZUUR"

"DIT SMAAKT ZUUR"

Reactie van onze T1

“Tot het uur was er niks aan de hand maar over wat dan volgde, kan ik enkel maar balen”, meent Temse-trainer Yves Van Der Straeten.

“Niet dat ik mijn spelers veel kan verwijten. Integendeel, wij hadden de match volledig onder controle. Als we meteen na de rust op die vrijschop iets alerter hadden gereageerd, lagen de Limburgers in de touwen. Ik vond ze vandaag overigens voetbaltechnisch niet zo sterk als in hun thuismatch tegen Hasselt. Dat zegt natuurlijk ook iets over onze prestatie.”

“De gelijkmaker kwam eerder ongelukkig, want tot tweemaal toe week de bal van zijn lijn af en Bertjens moet je zo een kans natuurlijk niet geven. En die tweede? Wij waren even van slag na de gelijkmaker. En over die strafschopfout op Vaesen kan je toch niet discussiëren. We hebben nog gepoogd het naderende onheil te keren, maar in de slotfase speelden we iets te ongeordend om nog echt gevaarlijk te kunnen zijn. Deze nederlaag, overigens de eerste van het seizoen, is moeilijk te aanvaarden, want ik vond ons echt niet de mindere van de thuisploeg. Over ons spel blijf ik trouwens wel tevreden.”

Bron: Gazet van Antwerpen

Website design & development by