COMPLETE OFFDAY VOOR KSV TEMSE

COMPLETE OFFDAY VOOR KSV TEMSE

FC Gullegem - KSV Temse 5-1

KSV Temse kon op verplaatsing bij Gullegem geen beroep doen op aanvoerder Schürmann. Een hele wedstrijd lang ontbrak elke lijn in het spel van blauw-wit, noem het een collectieve offday.

De supporters hadden nog niet goed hun plek ingenomen of KSV Temse was al op achtervolgen aangewezen. Na nog geen twee minuten zorgde Seignez voor de voorsprong. Voor het halfuur verdubbelde Van De Wiele de voorsprong voor de thuisploeg. Een harde schuiver van Telen had nog voor enige opwinding kunnen zorgen, maar hij zag zijn poging aan de verkeerde kant van de paal voorbijgaan. 

Na de pauze probeerde blauw-wit haar niveau op te krikken en het kreeg ook enkele mogelijkheden, maar Gullegem was uiterst efficiënt. Sampers en Dekiere legden de troepen van coach Van der Straeten nog voor het uur over de knie (4-0). De ingevallen Agar kon nog milderen, maar het slotakkoord was opnieuw voor de thuisploeg. Coetsier legde de 5-1 eindstand in het net. 

Een zware opdoffer voor blauw-wit, zeker met de komst van titelfavoriet Knokke komend weekend. Al weet je maar nooit in een wedstrijd waarin je niets te verliezen en alles te winnen hebt. 

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez - Luyckx - Telen - Godfroid - Nfor - Siali (46' Agar) - Uyttersprot (46' Braem) - Al-Balahi (Da Cunha) - Huygens - Verbist - De Pauw

Website design & development by