BESTUUR WERKT HARD VERDER AAN NIEUWE SELECTIE

BESTUUR WERKT HARD VERDER AAN NIEUWE SELECTIE

Een korte update voor 2019-2020

KSV werkt achter de schermen naarstig verder aan de uitbouw van een vernieuwde A-kern. De bedoeling is om te werken met een ruime groep kern- en beloftenspelers die willen meeschrijven aan ons toekomstverhaal. 

Reeds een twintigtal spelers gaven hun akkoord om deel uit te maken van de hoofdgroep waaruit coach Yves Vanderstraeten een strijdbaar geheel zal trachten te kneden. Hiernaast wordt nu reeds een beloftenkern samengesteld waaruit op termijn ook jongeren kunnen doorgroeien en doorschuiven naar de hoofdmacht. 

Coaches Gert Huyghe en David van Buggenhout werken nu dagelijks met veel overgave aan dit nieuwe project. Op donderdag 23 mei werkt de groep nog een laatste training af, volgende week wacht nog een laatste oefenwedstrijd tegen een selectie van spelers zonder contract. Vervolgens nemen de spelers drie weken vrijaf en dan wacht een oefenwedstrijd tegen Sporting Lokeren, in aanloop naar de volledige oefencampagne.

In de selectie is ook nog steeds plaats voor enkele ervaren verdedigende spelers. Spelers mogen steeds contact opnemen met coach Gert Huyghe, 0496 160 892.

Website design & development by