BELANGRIJK PUNT OP HET VELD VAN RONSE

BELANGRIJK PUNT OP HET VELD VAN RONSE

SK Ronse - KSV Temse 0-0

KSV Temse heeft op het veld van Ronse een belangrijk punt geoogst in de strijd om het behoud in tweede amateur. De evenwichtige, maar weinig hoogstaande wedstrijd eindigde op 0-0.

De thuisploeg eiste voor de rust de bal op, en dat zorgde in de openingsminuten meteen voor gevaar. Een voorzet van Manuel werd door twee thuisspelers gemist. KSV Temse stak pas op het kwartier voor het eerst de neus aan het venster, maar de kopbal van Vertonghen verontrustte de thuisgoalie niet. Vlak voor rust was de grootste kans voor Siali op aangeven van Vertonghen. De KSV-youngster mocht alleen op de doelman van Ronse afstormen, maar die redde met de voet.

Na de koffie kregen de aanwezige supporters hetzelfde spelbeeld voorgeschoteld, veel middenveldspel en weinig concreet doelgevaar. Twintig minuten voor tijd viel verdediger Laurens geblesseerd uit en was er het debuut van jeugdspeler Hani El Madkari. Met een doorbraak op het einde van de wedstrijd lag hij bijna nog aan de basis van een treffer, maar scoren lukte beide ploegen uiteindelijk niet.

Een belangrijk punt in de strijd om het behoud, hopelijk kunnen we er volgende week op eigen veld tegen Petegem een vervolg aan breien. 

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez, Laurens (68’ El Madkari), Schürmann, Huygens, Telen, Vertonghen, Al-Balahi, De Pauw, Siali (90’ Agar), Cabumi (72’ Nfor), Braem.

Website design & development by