Laatste nieuws

DOEK VALT OVER HET SEIZOEN 2019-2020

28 Mar 2020

De KBVB heeft op vrijdag 27 maart beslist om de competitie in alle amateurreeksen met onmiddellijke ingang stop te zetten. Goed nieuws voor KSV Temse, want we spelen volgend seizoen opnieuw in de tweede amateurreeks.

Lees meer  

KSV TEMSE ZOEKT KLEDIJVERANTWOORDELIJKE

20 Mar 2020

De jeugdwerking van KSV Temse is op zoek naar een kledijverantwoordelijke.

Lees meer  

CLUBMAGAZINE MAART IS ONLINE BESCHIKBAAR

16 Mar 2020

Geen competitievoetbal meer in maart, en dus ook geen mogelijkheid om ons magazine onder de geïnteresseerden te verdelen. Zonde van het vele werk, dus delen we hem graag online met u.

Lees meer  

IMPACT CORONA OP KSV TEMSE

14 Mar 2020

KSV Temse heeft de meest gestelde vragen met betrekking tot het coronavirus en haar dagelijkse werking gebundeld in een handig overzicht.

Lees meer  

KSV TEMSE HEEFT LICENTIE BEET

09 Mar 2020

KSV Temse heeft maandagavond de bevestiging ontvangen dat het ook volgend seizoen mag aantreden in de tweede amateurreeks.

Lees meer  

BELANGRIJK PUNT OP HET VELD VAN RONSE

09 Mar 2020

KSV Temse heeft op het veld van Ronse een belangrijk punt geoogst in de strijd om het behoud in tweede amateur. De evenwichtige, maar weinig hoogstaande wedstrijd eindigde op 0-0.

Lees meer  

TOMBOLATREKKING 2020

04 Mar 2020

De uitslag van de KSV-tombola 2020 is bekendgemaakt. Wint u de ballonvaart of een gloednieuwe fiets?

Lees meer  

ONZE JEUGDWERKING SCHAKELT VERSNELLING HOGER

25 Feb 2020

Het Wase voetbal komt de laatste tijd veelal op een negatieve manier in het nieuws, toch is niet alles kommer en kwel in onze regio.

Lees meer  

"WE VERDIENDEN NIET OM TE VERLIEZEN"

24 Feb 2020

"Voetbal kan echt onrechtvaardig zijn. Eén bal, en dan nog op een stilstaande fase, viel goed voor Racing Gent en zij pakken de punten” zucht Yves Van der Straeten.

Lees meer  

NIEUWE OVEREENKOMST BEREIKT MET AL-BALAHI

20 Feb 2020

Vorige week heeft onze club een akkoord bereikt met Hamzah Hayder Hamzah Al-Balahi voor een verlengd verblijf in het Fernand Schuermanstadion.

Lees meer  

KSV TEMSE GAAT JEUGDSPELERS PSYCHOLOGISCH OPVOLGEN

19 Feb 2020

KSV Temse zet een nieuwe stap in de uitbouw van haar jeugdopleiding en pakt uit met het project Blue White Mental.

Lees meer  

GEEN NIEUWE STUNT VOOR KSV TEMSE

18 Feb 2020

KSV Temse heeft haar stunt uit de heenronde tegen leider Knokke niet kunnen herhalen. Een doelpunt kort voor de rust en de rode kaart vlak na de rust sneden blauw-wit de adem af.

Lees meer  

LEVENSBELANGRIJKE DRIEPUNTER

09 Feb 2020

En of de ontlading zaterdagavond in het Fernand Schuermanstadion groot was. KSV Temse pakte tegen Gullegem een belangrijke en verdiende driepunter in de strijd om het lijfsbehoud.

Lees meer  

CLUBMAGAZINE FEBRUARI IS ONLINE BESCHIKBAAR

09 Feb 2020

Wie nog op zoek is naar wat leuke lectuur moet zeker en vast eens door de nieuwe editie van onze KSV Temse Magazine bladeren.

Lees meer  

KSV TEMSE STRIKT YANNICK AERTS

02 Feb 2020

Na afloop van de wedstrijd tegen Mandel United raakte bekend dat onze club een overeenkomst voor volgend seizoen heeft bereikt met Yannick Aerts.

Lees meer  

ZWARE NEDERLAAG BIJ MANDEL UNITED

02 Feb 2020

KSV Temse kon op het veld van Mandel United geen vervolg breien aan het positieve verhaal op het veld van Oudenaarde. Blauw-wit droop finaal af met 4-1.

Lees meer  

KSV TEMSE HAALT UIT OP DEADLINE DAY

31 Jan 2020

KSV Temse heeft op Deadline Day nog een enorme versterking binnengehaald. Lode Vertonghen keert namelijk terug naar onze club.

Lees meer  

VAN REMOORTERE KEERT TERUG NAAR KSV TEMSE

26 Jan 2020

KSV Temse heeft met Gilles Van Remoortere een eerste versterking voor 2020-2021 vastgelegd.

Lees meer  

KSV TEMSE START MET MULTIMOVE

26 Jan 2020

Een breed en gevarieerd bewegingsprogramma is onontbeerlijk voor jonge kinderen. Nu onze club over verschillende Multimove-trainers beschikt, leek het ons opportuun om dit verder uit te rollen.

Lees meer  

KSV TEMSE TREKT CABUMI AAN

26 Jan 2020

KSV Temse heeft haar eerste versterking van deze wintermercato binnengehaald. De 25-jarige aanvaller Didier Cabumi voegt zich meteen bij de selectie.

Lees meer  

OVERVERDIEND PUNT TEGEN OUDENAARDE

22 Jan 2020

Voetbal neemt soms rare vormen aan. Voorafgaand aan de uitwedstrijd bij Oudenaarde ging blauw-wit nog kansloos onderuit tegen Dikkelvenne. Maar tegen de nummer twee kwamen de troepen van coach Van der Straeten beter uit de verf.

Lees meer  

KSV TEMSE GASTHEER VOOR GROOTSTE JEUGDTORNOOI

15 Jan 2020

Op zondag 17 mei vormt het Fernand Schuermanstadion het decor voor de interprovinciale finales van de Jeugdcup Het Nieuwsblad, het grootste voetbaltornooi in Vlaanderen.

Lees meer  

"NIEMAND MET DE VINGER WIJZEN"

13 Jan 2020

Voor de zesde opeenvolgende thuiswedstrijd kon KSV Temse niet scoren. Tegen Dikkelvenne ging blauw-wit met 0-2 de boot in.

Lees meer  

NIEUWJAARSDRINK KOMENDE ZATERDAG

09 Jan 2020

Op zaterdag 11 januari houden we op KSV Temse een gezellige nieuwjaarsdrink voor alle ouders, spelers en supporters. 

Lees meer  

KROKUSSTAGE OP KSV TEMSE

08 Jan 2020

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze club tijdens de krokusvakantie een driedaagse voetbalstage.

Lees meer  

NIEUWE COMMERCIËLE KRACHT

02 Jan 2020

Patrick Hantson is de nieuwe commercieel manager van KSV Temse. Patrick heeft alvast een voetbalverleden om u tegen te zeggen. 

Lees meer  

VRIJWILLIGERS KNAPPEN KANTINE OP

28 Dec 2019

Een enorm succes is het tot dusver geweest. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december sloegen een tiental vrijwilligers de handen in elkaar om onze kantine een opfrisbeurt te geven.

Lees meer  

COHESIE BINNEN DE GROEP IS GROOT

23 Dec 2019

KSV Temse heeft tot op heden een overeenkomst bereikt met de volledige sportieve staf en tien kernspelers voor het volgende seizoen.

Lees meer  

"IK KAN LEVEN MET GELIJKSPEL"

23 Dec 2019

De verre verplaatsing naar Menen leverde KSV Temse één puntje op. Assistent-trainer Gert Huyghe was daar na afloop van de wedstrijd tevreden mee.

Lees meer  

JEUGDSPELER NAAR A-KERN

22 Dec 2019

KSV Temse heeft deze week jeugdspeler Hani El Madkari (°2002) doorgeschoven naar de A-selectie.

Lees meer  

TEMSE EN MERELBEKE HOUDEN ELKAAR IN EVENWICHT

16 Dec 2019

KSV Temse heeft zaterdagavond geen afstand kunnen nemen van KFC Merelbeke. Na een flauwe wedstrijd stond na negentig minuten een logische 0-0 op het bord.

Lees meer  

"ZWEVEZELE PROFITEERDE OPTIMAAL VAN ONZE FOUTEN"

09 Dec 2019

“Sinterklaas is geweest in Temse, dat is in mijn ogen de juiste weergave van de wedstrijd”, zucht KSV-trainer Yves Van der Straeten.

Lees meer  

VANDENDRIESSCHE LEGT KSV TEMSE HET ZWIJGEN OP

09 Dec 2019

Na de knappe zege vorige week op het veld van Sint-Niklaas bleef KSV Temse afgelopen ontnuchterd achter. Tegen Zwevezele liep blauw-wit tegen een zware 0-4 nederlaag aan.

Lees meer  

CLUBMAGAZINE DECEMBER STAAT ONLINE

08 Dec 2019

Wie nog op zoek is naar wat leuke lectuur moet zeker en vast eens door de nieuwe editie van onze KSV Temse Magazine bladeren.

Lees meer  

LUYCKX EN LAURENS BLIJVEN BIJ KSV TEMSE

08 Dec 2019

Nadat eerder al Espeso Nunez, Schürmann, De Pauw en Huygens hun overeenkomst met club met een jaar verlengden, volgen nu ook Alec Luyckx en Stef Laurens.

Lees meer  

EEN BELANGRIJKE STAP IN DE GOEDE RICHTING

04 Dec 2019

In de derby van afgelopen weekend toonde KSV Temse zich na negentig minuten de betere van SK Sint-Niklaas. “Een fantastische overwinning die ons deugd doet”, glundert Alec Luyckx. 

Lees meer  

KSV TEMSE PAKT DRIEPUNTER IN DERBY

01 Dec 2019

Na de pijnlijke nederlaag vorige week op eigen veld tegen VK Westhoek heeft KSV Temse een belangrijke driepunter gescoord op het veld van de buren uit Sint-Niklaas.

Lees meer  

WARD HUYGENS VERLENGT OVEREENKOMST

28 Nov 2019

KSV Temse maakt werk van de vorming van zijn spelerskern voor het volgende seizoen. Nadat de volledige trainersstaf verlengde bereikte nu ook Ward Huygens een nieuwe overeenkomst. 

Lees meer  

"WE MOETEN OPNIEUW ACHTEROM KIJKEN"

25 Nov 2019

Wie niet scoort, kan niet winnen. Net zoals eerder al tegen Harelbeke gaven de aanvallers niet thuis in de zone van de waarheid. “Scoren blijft voor ons aartsmoeilijk”, geeft Stefan Verbist toe.

Lees meer  

KSV TEMSE GOOIT BONUS WEG

25 Nov 2019

Van de feeststemming die heerste na de 0-2 zege vorige week op het veld van Hamme bleef zaterdag na de partij tegen Westhoek bitter weinig over. KSV Temse liet een uitgelezen kans liggen om een kloof te slaan met de staart van het klassement.

Lees meer  

SPORTIEVE STAF BLIJFT OOK VOLGEND SEIZOEN AAN

24 Nov 2019

In aanloop naar de wedstrijd tegen VK Westhoek viel er alvast positief nieuws te sprokkelen in het Fernand Schuermanstadion. De sportieve staf, onder leiding van T1 Yves Van der Straeten, gaf haar woord voor 2020-2021.

Lees meer  

"DE BESTE EERSTE HELFT VAN HET SEIZOEN"

18 Nov 2019

Na een nul op negen en de daaraan verbonden duik in de rangschikking hervond KSV Temse zaterdagavond in de derby op Hamme het goede gevoel. Ook kapitein Schürmann reageerde opgelucht na de 0-2 zege.

Lees meer  

KSV TEMSE ORGANISEERT OPLEIDING PHYSICAL COACH

17 Nov 2019

KSV Temse organiseerde in het verleden al regelmatig trainersopleidingen voor Voetbal Vlaanderen. In het voorjaar van volgend jaar stellen we opnieuw onze accomodatie ter beschikking.

Lees meer  

KSV TEMSE WINT SPANNENDE DERBY

17 Nov 2019

Na enkele moeilijke weken heeft KSV Temse opnieuw met de zege aangeknoopt. En een belangrijke nog wel, want in de Wase derby versloeg blauw-wit Hamme met 0-2.

Lees meer  

SCHÜRMANN EN DE PAUW VERLENGEN

15 Nov 2019

KSV Temse heeft deze week een overeenkomst bereikt met aanvoerder Steven Schürmann en Niels De Pauw over een verlengd verblijf in het Fernand Schuermanstadion.

Lees meer  

WE MISSEN SCOREND VERMOGEN

13 Nov 2019

Voor de derde opeenvolgende week trok KSV Temse aan het kortste eind. Voor de derde opeenvolgende week slaagden de Ex-Scheepsbouwers er tevens niet in de nul van het bord te vegen. 

Lees meer  

KSV TEMSE WINT HERWIG SPORT CUP

13 Nov 2019

Op 11 november heeft Jong KSV Temse de Herwig Sport Cup of de beker van het Waasland gewonnen. Op het terrein van Haasdonk namen de troepen van Luc Daelman het op tegen streekgenoot Sportkring Sint-Niklaas.

Lees meer  

KSV TEMSE MOET MEERDERE ERKENNEN IN HARELBEKE

11 Nov 2019

In een stevige wedstrijd tegen het nummer twee uit het klassement heeft KSV Temse niet voor een verrassing kunnen zorgen. Blauw-wit verloor met 0-2.

Lees meer  

NIEUWE CHALLENGE VOOR ONZE JEUGDSPELERS

07 Nov 2019

Een oude, nieuwe en jonge bekende in the picture deze week. Michael Vereecke herstelt nog van een blessure, maar wil terug schitteren op KSV Temse! En hij heeft een opdracht voor onze jeugdspelers ... #InMichaelwetrust

Lees meer  

KSV TEMSE ZET EERSTE STAP NAAR NIEUWE SEIZOEN

05 Nov 2019

Chris André Espeso Nunez, zo heet onze eerste doelman voluit, heeft zijn overeenkomst met de club verlengd.

Lees meer  

KSV TEMSE HEEFT NIEUWE JEUGDVOORZITTER

03 Nov 2019

KSV Temse jeugd heeft al verschillende jaren geen jeugdvoorzitter meer. Dus was het hoog tijd om hier verandering in te brengen.

Lees meer  

KSV TEMSE VERLIEST MET KLEINSTE VERSCHIL

27 Oct 2019

KSV Temse had sinds de start van de competitie een mooie thuisreputatie opgebouwd. Helaas kreeg dit geen verlengstuk tegen het ambitieuze Ronse.

Lees meer  

OP EEN ZUCHT VAN EEN NIEUWE STUNT

20 Oct 2019

KSV Temse zorgde ei zo na voor een nieuwe stunt tegen RC Gent. Tien minuten voor tijd opende Luyckx de score. Helaas voor blauw-wit volstond die treffer niet voor de zege.

Lees meer  

HERBELEEF DE STUNTZEGE

13 Oct 2019

Herbekijk de drie doelpunten uit het duel tegen Knokke, waaronder het pareltje van Nfor. Uitgebreide reacties volgen later.

Lees meer  

KSV TEMSE MAGAZINE

13 Oct 2019

Wie nog op zoek is naar wat leuke lectuur moet zeker en vast eens door de nieuwe editie van onze KSV Temse Magazine bladeren.

Lees meer  

KSV TEMSE ZORGT VOOR EEN STUNT VAN FORMAAT

12 Oct 2019

KSV Temse heeft zaterdagavond voor een stunt van formaat gezorgd door met 2-1 te winnen van titelfavoriet Knokke. 

Lees meer  

COMPLETE OFFDAY VOOR KSV TEMSE

06 Oct 2019

KSV Temse kon op verplaatsing bij Gullegem geen beroep doen op aanvoerder Schürmann. Een hele wedstrijd lang ontbrak elke lijn in het spel van blauw-wit, noem het een collectieve offday.

Lees meer  

"TOCH BEN IK NIET ONTEVREDEN"

03 Oct 2019

Mandel United toonde zich zaterdagavond een terechte titelpretendent. De West-Vlamingen etaleerde klasse en ervaring in alle geledingen. Mede dankzij enkele foutjes bij blauw-wit kwamen er erg zware 1-4-cijfers op het bord.

Lees meer  

OUDENAARDE BIJT TANDEN STUK OP TEMSE

22 Sep 2019

KSV Temse heeft haar stunt uit de beker van België tegen Oudenaarde kunnen herhalen. Dit keer werd het 3-1 voor blauw-wit.

Lees meer  

ZET UW BEDRIJF IN DE KIJKER

19 Sep 2019

Om tegemoet te komen aan de vraag van enkele van haar trouwe partners heeft KSV Temse een nieuwe sponsorformule gelanceerd.

Lees meer  

KSV TEMSE PAKT OP EEN DIEFJE EEN PUNT

15 Sep 2019

KSV Temse heeft op de derde speeldag een puntje meegenomen op het veld van Dikkelvenne. Een gewonnen punt, want blauw-wit had het niet onder de markt met de thuisploeg.

Lees meer  

NIEUWE CATERINGFORMULE VOORGESTELD

13 Sep 2019

Na het succes van de footlunch op onze Family Day wil onze club een vervolg breien aan deze formule.

Lees meer  

ONZE BLUE WHITE ACADEMY KRIJGT TWEEDE CHALLENGE

10 Sep 2019

Onze Blue White Academy-spelers worden dit seizoen door ons eerste elftal uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Zo konden de winnaars van de eerste uitdaging hun kunnen al eens tonen in de middencirkel tijdens de rust van de wedstrijd tegen Menen.

Lees meer  

TEMSE PAKT EERSTE ZEGE VAN HET SEIZOEN

09 Sep 2019

Voor een talrijk opgekomen publiek kon het ’new look’ Temse bij zijn eerste thuiswedstrijd meteen ook zijn eerste winst laten optekenen. Het op Franse leest geschoeide Toekomst Menen toonde zich weliswaar een stevige tegenstander maar moest toch plooien voor een voetballend Temse.

Lees meer  

NOG TWEE BIJKOMENDE VERSTERKINGEN

04 Sep 2019

Op de valreep heeft KSV Temse nog twee versterkingen aangetrokken. Alec Luyckx is een aanvallend ingestelde speler die in het verleden nog actief was bij onder andere Bornem, KRC Gent en Londerzeel. Hij speelde afgelopen maandag al mee met Jong KSV Temse.

Lees meer  

KSV TEMSE MAAKT ZICH OP VOOR FAMILY DAY

02 Sep 2019

Op zondag 8 september houden we onze jaarlijkse KSV Temse Family Day en naar goede gewoonte is de jeugdopleiding op post om het A-elftal naar de overwinning te schreeuwen tijdens hun eerste thuismatch van het nieuwe seizoen.

Lees meer  

MERELBEKE - KSV TEMSE 2-0

02 Sep 2019

KSV Temse is er niet in geslaagd om zijn prima bekerparcours door te trekken in de competitie. Op de openingsspeeldag verloor blauw-wit met 2-0 op het veld van promovendus Merelbeke.

Lees meer  

OFFICIËLE PLOEGVOORSTELLING OP 29 AUGUSTUS

26 Aug 2019

Donderdag 29 augustus is het zover, dan wordt het nieuwe KSV Temse officieel voorgesteld. De timing is alvast ideaal tussen een meer dan geslaagd bekerparcours en de eerste competitiewedstrijd komende zondag.

Lees meer  

KSV TEMSE VERLIEST OP HET VELD VAN LOMMEL

25 Aug 2019

KSV Temse heeft niet voor een stunt kunnen zorgen in de vijfde ronde van de Beker van België. Op het veld van Lommel ging blauw-wit met 4-0 onderuit.

Lees meer  

GRATIS SUPPORTERSBUS NAAR LOMMEL

20 Aug 2019

Temse heeft stilaan een traditie met de vijfde ronde in de Croky Cup. Gesteund door een ruime aanhang moesten we twee seizoen geleden op Cercle Brugge pas de duimen leggen na verlengingen. En vorig seizoen verloren we pas na strafschoppen tegen Mandel United. Zo bleven we verstoken van de derby tegen Waasland-Beveren. Dit seizoen trekken we naar Lommel, en met een gratis supportersbus.

Lees meer  

KSV TEMSE FEMINA ZOEKT VERS BLOED

19 Aug 2019

Voor de uitbreiding van de spelerskern zoekt de vrouwenploeg van KSV Temse, die speelt in tweede provinciale, nog enkele extra speelsters.

Lees meer  

KSV TEMSE OVERVLEUGELT OUDENAARDE

18 Aug 2019

KSV Temse heeft in de vierde ronde van de beker van België voor een kleine stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Oudenaarde. Nu wacht de verplaatsing naar profclub Lommel.

Lees meer  

PLOEGVOORSTELLING NEW LOOK KSV TEMSE

12 Aug 2019

KSV Temse stelt op donderdag 29 augustus haar vernieuwde selectie officieel aan u voor.

Lees meer  

KSV TEMSE MAG EEN BEKERRONDE VERDER

11 Aug 2019

KSV Temse mag zich opmaken voor een bekerduel op het veld van Oudenaarde. In de derde ronde nam blauw-wit afstand van Jong Zulte.

Lees meer  

FLANDERS CUP EVENAART TOESCHOUWERSRECORD

06 Aug 2019

De 27ste editie van de Flanders Cup was er eentje om in te lijsten. Prachtig voetbalweer, enthousiaste spelers en trainers en meer dan honderd gemotiveerde medewerkers. 

Lees meer  

KSV TEMSE TREFT JONG ZULTE IN DERDE RONDE

05 Aug 2019

Onze tegenstander in de derde ronde van de beker van België is Jong Zulte. De eerste provincialer versloeg afgelopen weekend op eigen veld Hamoir met 3-0. De wedstrijd gaat door op zondag 11 augustus om 16u00.

Lees meer  

KSV TEMSE DOOR NA ZWAARBEVOCHTEN DUEL

03 Aug 2019

KSV Temse heeft zaterdagavond gezegevierd in de tweede ronde van de beker van België. Op eigen veld won blauw-wit met 2-0 van Etterbeek.

Lees meer  

FLANDERS CUP 2019

03 Aug 2019

Vanavond werd het startschot gegeven voor de 27ste editie van de Flanders Cup. Het toeschouwersrecord ging alvast meteen voor de bijl.

Lees meer  

NIEUWE VISIE KRIJGT VERDER VORM

30 Jul 2019

In de laatste oefenwedstrijd, thuis tegen Dikkelvenne, zette KSV Temse haar regionale karakter extra in de verf.

Lees meer  

KSV TEMSE KENT BEKERTEGENSTANDER

28 Jul 2019

KSV Temse kent haar tegenstander in de tweede ronde van de Beker van België. Zondagmiddag namen Pont-A Celles-Buzet en Etterbeek het tegen elkaar op. Etterbeek trok met een 1-2 zege aan het langste eind.

Lees meer  

SPEELSCHEMA'S FLANDERS CUP 2019

25 Jul 2019

Het invullen van de wedstrijdschema's voor de komende Flanders Cup zorgde meer dan andere jaren voor het nodige hersengespin. Zeker na enkele nog laattijdige afmeldingen. Gelukkig heeft de organisatie alle ploegen netjes kunnen invullen. Hieronder vindt u per categorie het passende wedstrijdschema.

Lees meer  

VIJF NIEUWE GEZICHTEN

24 Jul 2019

Na eerdere berichtgevingen in de pers heeft onze club pas dinsdagavond officieel een overeenkomst bereikt met vijf spelers.

Lees meer  

GRIJP JE KANS BIJ KSV TEMSE

23 Jul 2019

Onder leiding van gediplomeerde trainers kan uw zoon/dochter zijn/haar voetbalvaardigheden verder ontwikkelen. 

Lees meer  

KUDIMBANA TEKENT BIJ NAC

23 Jul 2019

Twee seizoenen lang maakte hij mee het mooie weer in het Fernand Schuermanstadion, maar volgend seizoen is de uitdaging voor Boris van een andere orde.

Lees meer  

EERSTE OEFENPARTIJ OP HET PROGRAMMA

21 Jul 2019

Na de galawedstrijd tegen Sporting Lokeren begint de voorbereidingsperiode nu echt voor KSV Temse. KFCH Sinaai is op zondag 21 juli de tegenstander van dienst.

Lees meer  

ABONNEMENTENVERKOOP VAN START

21 Jul 2019

Wie zijn abonnement voor het nieuwe seizoen nog niet heeft bemachtigd, kan komende zaterdag 27 juli zijn slag slaan. Tussen 18.30 en 19.15 worden de abonnementen te koop aangeboden in de kantine.

Lees meer  

BLUE WHITE ACADEMY INTRODUCEERT CHALLENGES

15 Jul 2019

De voetbalvakantie duurt nog even voort, maar we zetten onze jeugdspelers maar wat graag terug in gang met onze eerste KSV Temse Challenge van het seizoen.

Lees meer  

OVERLIJDEN KURT VAN DE VEL

10 Jul 2019

We ontvingen deze week het immens trieste nieuws dat Kurt Van de Vel (44), voormalig jeugdtrainer en jeugdbestuurslid binnen onze club, is overleden. 

Lees meer  

KSV TEMSE KENT MOGELIJKE BEKEROPPONENT

02 Jul 2019

KSV Temse kent met Pont-A Celles-Buzet of R.RC.D'Etterbeek haar mogelijke tegenstanders in de tweede ronde van de Beker van België.

Lees meer  

VIDEO: LEVEN ALS RODE DUIVEL OP KSV TEMSE

30 Jun 2019

Zaterdagavond is het orgelpunt geplaatst op een schitterende driedaagse op onze club. Donderdag was er een businessevent met gastspreker Mousa El Habchi en Red Flame Tessa Wullaert en vrijdag genoten de aanwezig jeugdspelers van hun Rode Duivels-momenten. Sportbeat legde alles op de gevoelige plaat vast.

Lees meer  

KSV TEMSE - SPORTING LOKEREN 1-7

30 Jun 2019

KSV Temse heeft zaterdagavond haar galawedstrijd met 1-7 verloren van Sporting Lokeren. De bezoekers speelden bij momenten fris en fruitig. Blauw-wit gaat opnieuw in zomerstop en herneemt binnen twee weken.

Lees meer  

KSV TEMSE LEGT ERNEST NFOR VAST

30 Jun 2019

Na de oefenwedstrijd van zaterdagavond tegen Sporting Lokeren (1-7) heeft onze club een overeenkomst bereikt met Ernest Nfor (°1986). De spits tekende in de oefenpot overigens voor de enige blauw-witte treffer, vanop elf meter.

Lees meer  

VAR OEFENT IN TEMSE

23 Jun 2019

KSV Temse speelt op zaterdag 29 juni (19.00) een ­oefenwedstrijd tegen Sporting ­Lokeren. Wie ook komt oefenen is de VAR (Video Assistance Referee) die er de nieuwe VAR-teams voor het seizoen 2019-2020 komt op­leiden. 

Lees meer  

SHIRTSPONSORS 2019-2020 BEKEND

23 Jun 2019

De truitjes van ons eerste elftal voor het seizoen 2019-2020 krijgen vorm. Wij danken Charles, VRD, VDB-Energie, BST, Akanta, Stevens-April, Stelcon, Burotec, Cordeel, I-Beton, DBM, Stalen Rijplaten en CTI voor hun sponsoring en steun.

Lees meer  

NIEUWE TRAINER VOOR JONG KSV TEMSE

23 Jun 2019

KSV Temse heeft afgelopen week Luc Daelman aangesteld als trainer voor Jong KSV Temse komend seizoen. Luc kent het huis van binnen en van buiten. In het verleden was hij onder andere jeugdtrainer, coördinator en jeugdscout bij onze club.

Lees meer  

DEFINITIEVE REEKSINDELING TWEEDE AMATEUR

12 Jun 2019

Dit zijn komend seizoen onze tegenstanders: 

Lees meer  

CHARLES STAPT MEE IN NIEUW VERHAAL

12 Jun 2019

Onze club is vereerd te melden dat Charles, een kwaliteitsmerk van bereide maaltijden en broodbeleg, mee in ons nieuwe verhaal stapt.

Lees meer  

KSV TEMSE STRIKT TWEE EXTRA VERSTERKINGEN

12 Jun 2019

Deze week heeft onze club nog twee spelers aan de selectie voor komend seizoen toegevoegd.

Lees meer  

VOORLOPIGE SAMENSTELLING A-KERN

10 Jun 2019

Het KSV-bestuur en onze sportieve mensen hebben de laatste weken niet stilgezeten. Ze zagen heel veel spelers aan het werk en namen conditionele proeven om komend seizoen een concurrentiele selectie aan de start te brengen. Hieronder vindt u de 22 namen die op vandaag deel zullen uitmaken van onze hoofdmacht.

Lees meer  

LEVEN ALS RODE DUIVEL

10 Jun 2019

Om het nieuwe seizoen in stijl op gang te trappen organiseert onze club op het einde van deze maand een driedaags evenement. 

Lees meer  

EXTRA DOELEN VOOR JEUGDOPLEIDING

01 Jun 2019

KSV Temse investeert in vier bijkomende voetbaldoelen

Lees meer  

KSV TEMSE FEMINA: REEKSINDELING 2019-2020

29 May 2019

KSV Temse Femina maakt komend seizoen haar opwachting in tweede provinciale, daar treffen de troepen van trainer Björn Maes komend seizoen: 

Lees meer  

LEVEN ALS RODE DUIVEL OP KSV TEMSE

28 May 2019

Eind juni geeft onze club het startschot voor het nieuwe seizoen. En dat doen we in stijl, met allerlei activiteiten op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Zet deze datums alvast in uw agenda, want het belooft bijzonder interessant te worden.

Lees meer  

IP-JEUGDREEKSEN HEENRONDE 2019 BEKEND

28 May 2019

Deze week zijn de reeksindelingen voor al onze IP-ploegen (U10 tot en met U19) bekendgemaakt.

Lees meer  

BESTUUR WERKT HARD VERDER AAN NIEUWE SELECTIE

19 May 2019

KSV werkt achter de schermen naarstig verder aan de uitbouw van een vernieuwde A-kern. De bedoeling is om te werken met een ruime groep kern- en beloftenspelers die willen meeschrijven aan ons toekomstverhaal. 

Lees meer  

AED-TOESTEL OP KSV TEMSE

19 May 2019

KSV Temse dankt de gemeente voor haar extra investering in een AED-toestel.

Lees meer  

WINNAAR TOMBOLA 2019

19 May 2019

Inge Durinck mama van Robbe Van der Steen, speler bij de U9 kreeg de Giant-fiets overhandigd als winnares van de KSV Temse-tombola.

Lees meer  

AFFICHE FLANDERS CUP 2019 VOLLEDIG

14 May 2019

Het deelnemersveld voor de Flanders Cup 2019 is veel vroeger dan bij de vorige edities volledig.

Lees meer  

EINDESEIZOENSBBQ OP DONDERDAG 30 MEI

07 May 2019

Als afsluiter van het voetbalseizoen 2018-2019 organiseert onze club op donderdag 30 mei de zevende editie van de Senior Cup.  Ouders, trainers en supporters krijgen de kans om hun voetbalkunsten te tonen en mee te dingen naar de overwinning. Daarna volgt dan onze traditionele eindeseizoensbarbecue. 

Lees meer  

JEUGDLICENTIE KSV TEMSE GOEDGEKEURD DOOR KBVB

05 May 2019

Om interprovinciaal (IP) jeugdvoetbal te kunnen spelen moet een club een driejaarlijkse Footpass audit ondergaan. 

Lees meer  

NIEUWE SUCCESEDITIE MEMORIAL KRISTOF SMET

01 May 2019

Een ideaal voetbalweertje vandaag in het Fernand Schuermanstadion. De aanwezige spelers lieten het zich welgevallen en maakten er een schitterende voetbaldag van.

Lees meer  

"GETOOND DAT ER NOG VOLDOENDE GRINTA IS"

30 Apr 2019

Temse en Berchem hielden in een typische eindeseizoenwedstrijd de bordjes perfect in evenwicht. In de eerste helft toonde Berchem meer power dan het toch wel fel verjongde KSV Temse. Na de rust toonde blauw-wit dat het nog volop meestrijdt voor de derde plaats.

Lees meer  

KSV TEMSE LICHT NIEUWE VISIE TOE

28 Apr 2019

Op een feestelijke paashappening heeft KSV Temse zijn toekomstvisie uit de doeken gedaan.

Lees meer  

JONG BELOFTENELFTAL BOEKT FORFAITZEGE

28 Apr 2019

Jong KSV Temse doet het goed in zijn kampioenschap. De troepen van coach Gert Huyghe kunnen komende vrijdag het seizoen afsluiten op een knappe derde positie.

Lees meer  

U15 VERZILVERT STERKE TERUGRONDE

28 Apr 2019

De ploeg van coach Benny Maes won na nieuwjaar maar liefst tien van zijn veertien wedstrijden. Na de overwinning van gisteren op eigen veld tegen Dilbeek is het de meer dan verdiende kampioen in zijn reeks.

Lees meer  

GROOT SPAGHETTIFEEST TEGEN BERCHEM SPORT

22 Apr 2019

Komende zondag speelt ons eerste elftal de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Het wordt een wedstrijd om naar uit te kijken! Niet alleen ontvangen we traditieclub Berchem Sport, de club organiseert ook een groot spaghettifeest voor jeugdspelers en ouders.

Lees meer  

OVERLIJDEN GERALD PEPERMANS

22 Apr 2019

Gerald (Dé) Pepermans is op 17 april, op 74-jarige leeftijd, overleden.  
 

Lees meer  

COACH VAN DER STRAETEN VERLENGT OVEREENKOMST

16 Apr 2019

KSV Temse is heel gelukkig te kunnen melden dat huidig T1 Yves Van Der Straeten zijn verbintenis bij de club heeft verlengd en mee in het nieuwe avontuur zal stappen.

Lees meer  

"ZELFS MET 10 TEGEN 11 KWAMEN WE NOOIT IN DE PROBLEMEN"

15 Apr 2019

Na het nipte verlies vorige week tegen Bocholt, proefde KSV Temse nog eens de overwinning. Matchwinnaar was Jarno De Wolf, die zijn eerste basisplaats vierde met twee doelpunten tegen Cappellen. “Twee keer scoren bij je eerste basisplaats, … Daar kan je toch alleen maar van dromen”, zuchtte de jonge flankaanvaller na het laatste fluitsignaal. 

Lees meer  

YOUNGSTERS MAKEN INDRUK

14 Apr 2019

Met een vertimmerd en sterk verjongd elftal heeft KSV Temse een mooie overwinning geboekt op het veld van Cappellen. 1-3 werd het na onder meer twee doelpunten van jeugdspeler Jarno De Wolf.

Lees meer  

GERT HUYGHE WORDT NIEUWE T2, A-KERN KRIJGT VORM

13 Apr 2019

Het nieuwe KSV Temse krijgt vorm. De club kijkt door een realistische bril naar de toekomst en geeft vanaf nu voorrang aan stabiliteit, meer dan aan een sportief hoogstaand maar risicovol avontuur. 

Lees meer  

PAASHAPPENING OP 24 APRIL

13 Apr 2019

KSV Temse nodigt iedereen uit voor een hapje en een drankje tijdens haar paashappening op woensdag 24 april vanaf 19u00

Lees meer  

KSV TEMSE ZOEKT COMMERCIEEL PROFIEL

13 Apr 2019

Voor het nieuwe verhaal dat KSV Temse wilt schrijven is onze club nog op zoek naar een commerciële versterking.

Lees meer  

JEUGDPLOEGEN PALMEN A-TERREIN IN

13 Apr 2019

Onder een stralende zon en met een goedgemutste speaker hebben onze U7, U8 en U9 hun wedstrijden vandaag op het A-terrein afgewerkt. 

Lees meer  

KSV TEMSE KAN OPNIEUW THUIS NIET WINNEN

09 Apr 2019

KSV Temse heeft voor de vierde opeenvolgende keer thuis niet kunnen winnen. Nadat eerder City Pirates, Hoogstraten en Vosselaar met de volle buit aan de haal gingen, was het deze keer de beurt aan Bocholt om de punten uit de Schoolstraat mee te pakken. 

Lees meer  

[VIDEO] KSV TEMSE GOOIT HET OVER ANDERE BOEG

06 Apr 2019

KSV Temse gooit het volgend seizoen over een andere boeg. Het blijft in tweede amateurliga, maar zal alle zware contracten laten vallen en enkel maar spelen met eigen jeugd of spelers uit de regio. 

Lees meer  

KSV TEMSE DOET TOEKOMSTVERHAAL UIT DE DOEKEN

06 Apr 2019

Na een periode vol onzekerheid is de kogel door de kerk: vanaf het seizoen 2019-2020 zal KSV Temse aantreden in 2de Amateur en dit met een nieuwe visie.

Lees meer  

"DOORSTART MET VOORAL SPELERS UIT DE REGIO"

01 Apr 2019

Was het eerst de bedoeling van het bestuur om KSV Temse van de hand te doen, dan is daar, na maandenlange onderhandelingen met een Brusselse groep met wortels bij Union, plots verandering in gekomen.

Lees meer  

KALENDERWIJZIGING

27 Mar 2019

De uitwedstrijd bij Cappellen werd verplaatst naar zaterdag 13 april, aftrap om 20.00.

Lees meer  

"DE DERDE PLAATS VASTHOUDEN"

25 Mar 2019

KSV Temse heeft na het gelijkspel in de heenwedstrijd de puntjes op de i gezet. Blauw-wit was in de Durmederby een hele wedstrijd heer en meester. Met dank aan uitblinker André Ntambue. “We hebben nog zes weken om onze derde plaats vast te houden”, weet de aanvaller van Temse.

Lees meer  

"NIET ALLES OP HET VELD STEKEN"

19 Mar 2019

KSV Temse zit in de hoek waar de klappen vallen. Voor de derde opeenvolgende keer verloor het op eigen veld (0-1). Na City Pirates en Hoogstraten bleek nu ook Vosselaar te sterk voor blauw-wit.

Lees meer  

KSV TEMSE LIJDT DERDE THUISNEDERLAAG OP RIJ

18 Mar 2019

Voor de derde keer op rij bleef KSV Temse in eigen huis met lege handen achter. Deze keer was het Vosselaar dat blauw-wit een hak zette. 

Lees meer  

"GEEN GOED VOETBAL MEER DIT SEIZOEN"

18 Mar 2019

“We verloren een match tegen een slechte ploeg”, zegt Temsetrainer Yves Van Der Straeten. 

Lees meer  

"EFFICIËNTIE VAN VOOR WINTERSTOP IS WEG"

11 Mar 2019

Kapitein Arno Claeys van Temse beseft dat zijn team de wedstrijd verloren heeft in een zwakke tweede helft. De ploeg maakte nochtans geen geslagen indruk. “In de eerste helft speelden we een goede wedstrijd en waren we zelfs beter dan Hasselt”, zegt Claeys.

Lees meer  

TOMBOLATREKKING 2019

07 Mar 2019

De uitslag van de KSV-tombola 2019 is bekendgemaakt. Wint u de ballonvaart of een gloednieuwe fiets? 

Lees meer  

TRANSFERNIEUWS

23 Feb 2019

Nadat eerder al een achttal spelers nieuw onderdak vonden voor volgend seizoen hebben ook Claeys (Knokke), Dhaene (KFC Merelbeke) en Verwilligen (KFC Duffel) een nieuwe club gevonden.

Lees meer  

DRIETAL VERRUILT KSV TEMSE VOOR CAPPELLEN

17 Feb 2019

Reeksgenoot Cappellen heeft een drieklapper geslagen in het Fernand Schuermanstadion. Aan het einde van het seizoen neemt het maar liefst drie blauw-witte spelers over.

Lees meer  

KSV Temse Voetbalschool

13 Feb 2019

Ben je 5, 6 of 7 jaar en wil je eens komen proeven van voetballen in een club op een (kunstgras)veld? Dan ben je bij KSV Temse aan het juiste adres! 

Lees meer  

"NIET EFFICIËNT GENOEG"

11 Feb 2019

Ondanks een opmerkelijk overwicht kon KSV Temse in de eerste helft geen afstand nemen van City Pirates. Het is een ongeschreven voetbalwet: wie niet scoort krijgt het deksel op de neus. Dat overkwam blauw-wit zelfs drie keer.

Lees meer  

GOOSSENS EN VAN CAUWENBERGH VINDEN NIEUWE CLUB

11 Feb 2019

Youngsters Maarten Goossens en Sander Van Cauwenbergh hebben afgelopen week een overeenkomst met een nieuwe club, respectievelijk SK Sint-Niklaas en KVV Zelzate.

Lees meer  

"KALF WAS BIJ 0-3 AL VERDRONKEN"

11 Feb 2019

“Al wat kon tegenzitten, zat tegen”, zucht Yves Van der Straeten. “Het begon al bij de toss, toen we de verkeerde kant van het terrein kozen."

Lees meer  

VAN DEN EYNDE TREKT NAAR EENDRACHT AALST

03 Feb 2019

Op Deadline Day, de laatste dag van de transfermarkt, heeft Arne Van den Eynde Temse ingeruild voor Eendracht Aalst. De middenvelder tekende bij de Ajuinen een overeenkomst tot het einde van het seizoen met nog een optie op een bijkomend jaar.

Lees meer  

"WE HEBBEN ONS EIGEN KWALITEITEN VERWAARLOOSD"

28 Jan 2019

Een bijzonder efficiënt afwerkend Temse liep kort na rust 0-3 uit. Duffel rechtte echter de rug en zette met tien man en pure powerplay de scheve situatie alsnog recht.

Lees meer  

"TEVREDEN OVER ONZE PRESTATIE"

24 Jan 2019

“Eindelijk eens goed nieuws op het einde van deze turbulente week. Dat siert de groep. Een groep met veel kwaliteiten en dat wil ze ook laten zien."

Lees meer  

"MET TEMSE IS HET NOG NIET GEDAAN"

24 Jan 2019

Na een turbulente week in Temse, leverden de troepen van Yves Van Der Straeten een mooie prestatie af. Stef Van den Heuvel zette de kers op de ijstaart met twee doelpunten.

Lees meer  

"WE PRESTEERDEN MINDER NA DE RUST"

14 Jan 2019

Eén helft kon Temse wedijveren met Patro Eisden Maasmechelen. Na rust was er in een dol kwartier geen houden aan de thuisploeg, die met drie treffers vlot afstand nam. “Komt ervan als plots de afspraken niet meer worden nageleefd”, ergert trainer Yves Van Der Straeten zich.

Lees meer  

KALENDERWIJZIGING: FC HEUR TONGEREN - KSV TEMSE

10 Jan 2019

Op vraag van de thuisploeg werd de wedstrijd tussen FC Heur Tongeren en KSV Temse verplaatst naar zondag 31 maart, aftrap om 15.00

Lees meer  

BRUNO BARAS TREKT NAAR BORNEM

10 Jan 2019

Na een half jaar in het Fernand Schuermanstadion heeft Bruno Baras de club opnieuw verlaten. 

Lees meer  

DELOOSE MAAKT OVERSTAP NAAR BOOM

07 Jan 2019

Na anderhalf seizoen in het Fernand Schuermanstadion maakt doelman Stefan Deloose de overstap naar Rupel Boom. De Steenbakkers treden aan in Eerste Amateur en zagen eerder dit seizoen hun doelman naar Lierse Kempenzonen vertrekken.

Lees meer  

KSV TEMSE OEFENT TEGEN SPARTA PETEGEM

05 Jan 2019

Op zondag 6 januari (15.00) oefent KSV Temse tegen Sparta Petegem, een oude bekende en de huidige nummer drie in Tweede Amateur A.

Lees meer  

TESTDAGEN OP KSV TEMSE

30 Dec 2018

Onze club wil iedereen de kans geven om kennis te maken met onze club. Daarom organiseert ze - net als de voorbije jaren - opnieuw open trainingsdagen.

Lees meer  

PATRICK CLAUS IS SPORTVERDIENSTE VAN HET JAAR

20 Dec 2018

Afgelopen week is jeugdsecretaris, GC en eigenijk manusje-van-alles Patrick Claus door de gemeente bekroond voor zijn jarenlange inzet voor onze club. Hij ontving na een feestelijke huldiging de trofee 'Sportverdienste van het Jaar', een prijs die je maar een keer kan winnen. Hij beschrijft zelf hoe het eigenlijk allemaal begonnen is.

Lees meer  

"WE KUNNEN MET EEN GOED GEVOEL DE WINTER IN"

20 Dec 2018

Temse is de terugronde begonnen met een gelijkspel tegen Hades. Net zoals vijftien speeldagen geleden gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe.

Lees meer  

"VERDIENDE DERBYWINST"

11 Dec 2018

KSV Temse boog tegen Sint-Niklaas in amper negen minuten tijd een achterstand in een riante 3-1 voorsprong om. Met dank aan Seppe Kil maar ook André Ntambue, die in twee weken tijd drie keer scoorde.

Lees meer  

"KORT VOOR DE RUST IS DE MATCH GEKANTELD"

11 Dec 2018

Temse is opnieuw de ’ploeg van het Waasland’. De bezoekers kwamen voor de rust op voorsprong, maar na de pauze was blauw-wit heer en meester.

Lees meer  

"BLIJ MET ONZE MENTALITEIT"

03 Dec 2018

Na de recente nul op zes zorgde de zege op Berchem voor grote tevredenheid binnen het kamp van Temse. Het werd een duur bevochten overwinning op basis van organisatie en dankzij de efficiëntie van André Ntambue. 

Lees meer  

"GOED GESLOTEN GEHOUDEN"

03 Dec 2018

Ook doelman Stefan Deloose mocht zijn deel opeisen in de Temse winst bij Berchem. “Ik was blij met het eindsignaal van de ref”, aldus de doelman.

Lees meer  

ONZE T1 REAGEERT NA ZWARE THUISNEDERLAAG

27 Nov 2018

“De eerste helft hebben we onszelf onnodig tekort gedaan door maar één keer te scoren”, opent Yves Van Der Straeten. “Door onnodig balverlies kregen we kort na rust de gelijkmaker binnen en daar hebben we ons niet van kunnen herstellen. Maar ik onthoud het positieve en dan denk ik aan de eerste helft, al ontbrak ons toen de efficiëntie om de match in ons voordeel te beslechten."

Lees meer  

"BUITENSPELDOELPUNT WAS HET KEERPUNT"

27 Nov 2018

Het gaat ietwat moeizamer voor KSV Temse. De recente 4 op 12 is daar de juiste weergave van. Het moet zo bovenaan de rol lossen en wordt op de derde plaats bijgebeend door Patro Eisden.

Lees meer  

"GEEN UITVLUCHTEN ZOEKEN"

27 Nov 2018

Voor de tweede opeenvolgende week bleef Temse puntenloos achter. Was blauw-wit vorige week in Bocholt de betere van haar opponent, tegen Cappellen ontbrak het haar aan vechtlust en gedrevenheid. 

Lees meer  

KSV TEMSE LEIDT EERSTE SEIZOENSNEDERLAAG

20 Nov 2018

Een vlot voetballend Temse heeft gisteren zonder buit de Bocholtse damburg moeten verlaten. Na de vroege openingstreffer zaten de fluogelen nochtans lang op rozen, maar een afgeweken voorzet én een strafschopfout van doelman Deloose zorgden uiteindelijk voor de ommekeer.

Lees meer  

"IK KIJK AL VOORUIT"

20 Nov 2018

Voor het eerst deze competitie verloor Temse, op bezoek bij Bocholt (2-1). Het was vooral sneu voor Stefan Deloose, die in het verre Limburg zijn heroptreden maakte.

Lees meer  

"DIT SMAAKT ZUUR"

19 Nov 2018

“Tot het uur was er niks aan de hand maar over wat dan volgde, kan ik enkel maar balen”, meent Temse-trainer Yves Van Der Straeten.

Lees meer  

MOEIZAME DRIEPUNTER TEGEN RODE LANTAARN

12 Nov 2018

KSV Temse begon zwak aan de partij en dat vertaalde zich in een snelle achterstand. Dankzij doelpunten van Van den Eynde en Van Remoortere kon blauw-wit de scheve situatie nog rechttrekken.

Lees meer  

"NIET MOOISTE VOETBAL, MAAR WE ZIJN WEL TEVREDEN"

12 Nov 2018

Nadat het in de eerste periode op de tweede plaats strandde, heeft Temse ook de tweede periode met winst ingezet. 

Lees meer  

"WE MOETEN DE DRAAD OPNIEUW OPPIKKEN"

10 Nov 2018

Temse verloor vorige week in de derby tegen Hamme in de slotfase twee punten. Zaterdagavond staat er weer een thuismatch op het programma. Promovendus Heur-Tongeren sleept de rode lantaarn mee naar Temse.

Lees meer  

"WE HEBBEN HET ZELF UIT HANDEN GEGEVEN"

06 Nov 2018

KSV Temse is er niet in geslaagd om de eerste periodetitel in de wacht te slepen. Omdat het in de slotfase van de derby tegen Hamme alsnog een gelijkspel moest toestaan, moest het zelfs niet wachten op het resultaat van Sporting Hasselt, dat in Bocholt speelde.

Lees meer  

VW HAMME PAKT NOG EEN PUNT IN SLOTFASE MET 10 TEGEN 11

06 Nov 2018

KSV Temse strandde uiteindelijk op een knappe 2e plaats in de eerste periode met 24 punten op 30 na 10 wedstrijden. Temse is nog steeds ongeslagen maar Hasselt deed nog straffer en pakt dan ook verdiend de eerste periodetitel met 28 op 30.

Lees meer  

JONG TEMSE WINT BEKER VAN HET WAASLAND

03 Nov 2018

Jong KSV speelde op 1 november de finale van de Herwigsportcup (de beker van het Waasland) nadat ze in de schiftingen tijdens de voorbereiding een foutloos parcours aflegden.

Lees meer  

JONG KSV TEMSE WINT OP SCHAERBEEK

31 Oct 2018

Football Club Schaerbeek - Jong KSV Temse 1-2

Lees meer  

TEMSE - VW HAMME OM 14.30

31 Oct 2018

Wegens het belang van het periodekampioenschap moeten de wedstrijden Temse - Hamme en Bocholter VV - Sporting Hasselt op hetzelfde moment beginnen. 

Lees meer  

"DE PERFECTE MIDDAG"

29 Oct 2018

Temse beleefde een vruchtbare namiddag op het veld van Vosselaar, waar door vier goals van Boris Kudimbana met 0-5 werd gewonnen. Zo mag blauw-wit nog altijd dromen van de eerste periodetitel.

Lees meer  

"GEEN PLAATS VOOR GEMAKZUCHT"

29 Oct 2018

Na Turnhout en Hoogstraten werd Vosselaar zondag de derde Kempense club die in de jongste vier weken door Temse werd verslagen. De club zet zo zijn ongeslagen reeks verder.

Lees meer  

"KAN GEEN VREDE NEMEN MET EEN PUNT"

23 Oct 2018

“Over de prestatie van mijn team ben ik natuurlijk dik tevreden, maar met het resultaat kan ik onmogelijk vrede nemen”, vertelt Temse-coach Yves Van Der Straeten. “Als trainer durf ik gerust te stellen dat wij vandaag de betere kansen hadden en meer verdienden dan een punt."

Lees meer  

"PANNE HAALDE ONS UIT ONS WEDSTRIJDRITME"

23 Oct 2018

In een bijzonder boeiend en hoogstaand treffen heeft Temse leider Hasselt gedurende ruim negentig minuten het vuur aan de schenen gelegd. Toch moest de thuisploeg genoegen nemen met een puntendeling. Hasselt laat zo voor de eerste keer punten liggen. “Hier zat absoluut meer in”, zegt Nick D’haene.

Lees meer  

TEMSE-TRAINER YVES VAN DER STRAETEN

08 Oct 2018

"Vooral tevreden over tweede helft"

Lees meer  

KSV TEMSE VLOERT CITY PIRATES

30 Sep 2018

Feest zaterdagavond op en rond het veld van City Pirates tijdens de jaarlijkse piratendag. De thuisploeg ontving voor aanvang van de wedstrijd een oververdiende award voor hun sociaal project binnen de club. Op het veld gooide KSV Temse echter roet in het eten.

Lees meer  

FORFAITZEGE VOOR KSV TEMSE FEMINA

30 Sep 2018

KSV Temse Femina, dit seizoen voor het eerst actief in eerste provinciale, moest voor haar eerste competitiezege niet in actie komen. 

Lees meer  

BELOFTEN VOEREN KLASSEMENT AAN

30 Sep 2018

Na een 0-3-zege op het veld van RC Gent heeft Jong KSV Temse de leiding genomen in hun reeks. Na vijf speeldagen pakten de troepen van coach Gert Huyghe al twaalf punten.

Lees meer  

TEMSE PAKT VOLLE BUIT TEGEN DUFFEL

24 Sep 2018

Op een door de regen bijzonder moeilijk bespeelbaar veld heeft Temse afstand kunnen nemen van een fel opzittend Duffel. Dankzij deze nieuwe overwinning staat blauw-wit steviger op de tweede plaats met amper twee punten minder dan leider Hasselt.

Lees meer  

KSV HEEFT EERSTE UITZEGE BEET

17 Sep 2018

KSV Temse heeft op de derde speeldag haar eerste uitoverwinning van het seizoen beet. Op het veld van Spouwen-Mopertingen botste blauw-wit op een enthousiaste thuisploeg, maar doelpunten van Claeys en Kil trokken Temse over de streep.

Lees meer  

FAMILY DAY 23/09/2018

13 Sep 2018

Sunday 23 September 2018 om 10u00

Lees meer  

DRIEPUNTER TEGEN TITELKANDIDAAT PATRO EISDEN

10 Sep 2018

KSV Temse heeft met een vier op zes haar start alvast niet gemist. Op eigen veld volstond een elfmeter van Kil voor een overwinning tegen titelkandidaat Patro Eisden Maasmechelen. 

Lees meer  

MEER SCHERPTE DAN VORIGE WEEK

10 Sep 2018

“Ik zag een Temse dat organisatorisch zeer goed stond”, opent Yves Van der Straeten. “Twee verschillende scouts hadden me vooraf gezegd dat Patro dé titelkandidaat in onze reeks is. Ik wist dus dat we het vooral met een stevige organisatie zouden moeten doen en wat dat betreft moet ik mijn jongens feliciteren. Ze hebben alles tot in de puntjes uitgevoerd.” 

Lees meer  

KSV TEMSE FEMINA VERLIEST EERSTE OEFENWEDSTRIJD

05 Sep 2018

Na een verdienstelijke partij waarin onze dames kwistig omsprongen met de doelkansen verloren ze de eerste wedstrijd van de Hofman Cup met 3-0. 

Lees meer  

JONG TEMSE NAAR FINALE HERWIGSPORT CUP

05 Sep 2018

Na een vlekkeloos parcours spelen onze beloften op donderdag 1 november om 16 uur de finale van de Herwigsport Cup (de vroegere beker van het Waasland).

Lees meer  

"HEEL TEVREDEN MET DIT GELIJKSPEL"

05 Sep 2018

Temse heeft het seizoen geopend met een 2-2 op het veld van Hades en dat maakte van trainer Yves Van Der Straeten een tevreden man. 

Lees meer  

MAANDAG 3 SEPTEMBER: OPEN TRAININGSDAG

02 Sep 2018

Op maandag 3 september nemen onze A-kernspelers een training over van onze jeugdcoaches.

Lees meer  

KSV TEMSE PAKT EERSTE ZWAARBEVOCHTEN PUNT

02 Sep 2018

KSV trok zaterdag voor zijn eerste competitiewedstrijd naar Hades Hasselt. Na een moeilijk begin knokte KSV zich in de wedstrijd, met een 0-1 ruststand als gevolg. Na de pauze klom de thuisploeg op voorsprong, maar Van Kerckhoven sleepte met zijn treffer nog een punt uit de brand voor blauw-wit.

Lees meer  

AANLEG KUNSTGRASVELD OP SCHEMA

31 Aug 2018

De werken aan het kunstgrasveld schieten goed op en zitten op schema.

Lees meer  

KSV SNEUVELT IN VIJFDE RONDE

27 Aug 2018

KSV Temse heeft zich zondag niet kunnen plaatsen voor de zesde ronde van de beker van België.

Lees meer  

PLOEGVOORSTELLING KSV TEMSE 2018-2019

20 Aug 2018

Op woensdag 29 augustus 2018 stelt KSV zijn selectie voor het seizoen 2018-2019 officieel voor. De presentatie vindt plaats bij Cristal Carwash, Krijgsbaan 247 (Temse) en start om 19.00.

Lees meer  

KSV OEFENT NOG EEN LAATSTE KEER

20 Aug 2018

Aanstaande donderdag 23 augustus oefent KSV Temse een laatste keer voor de start van het nieuwe seizoen. Tegenstander van dienst zijn de buren uit Bornem. De wedstrijd start om 20.00, de algemene inkom bedraagt 5 euro.

Lees meer  

NAAR VIJFDE RONDE NA WARE THRILLER

20 Aug 2018

KSV Temse heeft zich afgelopen zondag na een ware thriller geplaatst voor de vijfde ronde van de beker van België. De wedstrijd tegen Cappellen draaide na een knotsgek spelverloop uit op strafschoppen. Daarin ontpopte doelman Can zich tot de held van de middag.

Lees meer  

KUNSTGRASVELD KOMT ERAAN

17 Aug 2018

Op dinsdag 14 augustus zijn de voorbereidende werken aan het kunstgrasveld gestart.

Lees meer  

BEKERAVONTUUR GAAT VERDER

17 Aug 2018

KSV Temse heeft zondag in de derde ronde van de Beker van België afstand genomen van HO Wolvertem Merchtem.

Lees meer  

KSV TEMSE BEKERT VERDER

17 Aug 2018

Op het nagenoeg onbespeelbare veld van Floreffe heeft KSV Temse de kwalificatie voor de derde ronde van de Beker van België afgedwongen.

Lees meer  

KSV GASTHEER VOOR RSC ANDERLECHT U21

17 Aug 2018

Komende dinsdag (31 juli) ontvangt onze club de beloften van niemand minder dan Anderlecht.

Lees meer  

KSV TREKT NAAR FLOREFFE IN CROKY CUP

17 Aug 2018

KSV trekt op zondag 5 augustus naar het Naamse Floreffe.

Lees meer  

FC KNOKKE - KSV TEMSE 3-0

17 Aug 2018

KSV speelde een uur zeer goed mee op het veld van FC Knokke (1ste Amateur). Coach Van der Straeten zag zijn ploeg lang gelijke tred houden, tot de ongelukkige 0-1 achter doelman Can in doel viel. KSV kon via Baras ook enkele keren de neus aan het venster steken.

Lees meer  

START ABONNEMENTENVERKOOP

17 Aug 2018

Op donderdag 19 juli (na 20.00) en zaterdag 21 juli (tussen 10.00 en 12.00) kunt u als trouwe supporter uw abonnement voor het nieuwe seizoen aanschaffen. Abonnementhouders krijgen gratis toegang voor de oefenwedstrijden tegen RSC Anderlecht U21 op 31 juli en RAC Mechelen op 16 augustus.

Lees meer  

RSC ANDERLECHT AAN VOORBEREIDING TOEGEVOEGD

17 Aug 2018

KSV Temse heeft zijn voorbereidingskalender voor het komende seizoen volledig op punt gezet.

Lees meer  

KSV HOUDT STAGE OP EIGEN BODEM

17 Aug 2018

KSV zou voor haar jaarlijkse stage uitwijken naar een externe locatie, maar door de onbeschikbaarheid van de oefenvelden ter plaatse heeft onze club beslist de stage op eigen bodem te houden. Het programma ziet er als volgt uit:

Lees meer  

Loting Croky Cup 2018-2019

17 Jul 2018

KSV kent haar eerste mogelijke tegenstander in de Croky Cup. Op 5 augustus trekt blauw-wit naar de winnaar uit het duel tussen ARS.de l'Entité Floreff (Prov 2, Namen) en OC.Nismes (Prov 1, Namen). Bij winst volgt in de derde ronde (12 augustus) een thuiswedstrijd tegen FC.Mariekerke - KHO Wolvertem Merchtem, R.FC.Rapid Symphorinois of ASC Berchem.

 

Lees meer  

Flanders Cup 2018: wedstrijdschema's

17 Jul 2018

KSV Temse organiseert op 3, 4 en 5 augustus de 26ste editie van de Flanders Cup.

Lees meer  

Volledige kern 2018-2019

17 Jul 2018

Onze club heeft al een tijdje zijn selectie voor volgend seizoen klaar. Dit zijn de namen die volgend seizoen in het Fernand Schuermanstadion te bewonderen zijn:

Lees meer  

KSV neemt kwaliteitslabel in ontvangst

17 Jul 2018

Zaterdag mocht een delegatie van onze club het Double Pass kwaliteitslabel “INTERPROVINCIAAL DRIE STERREN” in ontvangst nemen.

Lees meer  

KSV TEMSE FEMINA naar eerste provenciale

17 Jul 2018

Omwille van enkele wijzigingen in de reekssamenstellingen kreeg onze vrouwenploeg de vraag van de KBVB om te promoveren naar eerste provinciale.

Lees meer  

Jan Vertonghen te gast op KSV Temse

17 Jul 2018

Afgelopen weekend was niemand minder dan Rode Duivel Jan Vertonghen te gast op KSV Temse. Hij stelde er het eerste project van zijn Jan Vertonghen Foundation voor en werd er gehuldigd voor zijn honderste interlandoptreden komend weekend tegen Portugal. Hiervoor werd hij uitgebreid in de bloemetjes gezet en opgenomen in de adel van Temse.

Lees meer  
Website design & development by