Laatste nieuws

KSV Temse Voetbalschool

13 Feb 2019

Ben je 5, 6 of 7 jaar en wil je eens komen proeven van voetballen in een club op een (kunstgras)veld? Dan ben je bij KSV Temse aan het juiste adres! 

Lees meer  

"NIET EFFICIËNT GENOEG"

11 Feb 2019

Ondanks een opmerkelijk overwicht kon KSV Temse in de eerste helft geen afstand nemen van City Pirates. Het is een ongeschreven voetbalwet: wie niet scoort krijgt het deksel op de neus. Dat overkwam blauw-wit zelfs drie keer.

Lees meer  

GOOSSENS EN VAN CAUWENBERGH VINDEN NIEUWE CLUB

11 Feb 2019

Youngsters Maarten Goossens en Sander Van Cauwenbergh hebben afgelopen week een overeenkomst met een nieuwe club, respectievelijk SK Sint-Niklaas en KVV Zelzate.

Lees meer  

"KALF WAS BIJ 0-3 AL VERDRONKEN"

11 Feb 2019

“Al wat kon tegenzitten, zat tegen”, zucht Yves Van der Straeten. “Het begon al bij de toss, toen we de verkeerde kant van het terrein kozen."

Lees meer  

VAN DEN EYNDE TREKT NAAR EENDRACHT AALST

03 Feb 2019

Op Deadline Day, de laatste dag van de transfermarkt, heeft Arne Van den Eynde Temse ingeruild voor Eendracht Aalst. De middenvelder tekende bij de Ajuinen een overeenkomst tot het einde van het seizoen met nog een optie op een bijkomend jaar.

Lees meer  

"WE HEBBEN ONS EIGEN KWALITEITEN VERWAARLOOSD"

28 Jan 2019

Een bijzonder efficiënt afwerkend Temse liep kort na rust 0-3 uit. Duffel rechtte echter de rug en zette met tien man en pure powerplay de scheve situatie alsnog recht.

Lees meer  

"TEVREDEN OVER ONZE PRESTATIE"

24 Jan 2019

“Eindelijk eens goed nieuws op het einde van deze turbulente week. Dat siert de groep. Een groep met veel kwaliteiten en dat wil ze ook laten zien."

Lees meer  

"MET TEMSE IS HET NOG NIET GEDAAN"

24 Jan 2019

Na een turbulente week in Temse, leverden de troepen van Yves Van Der Straeten een mooie prestatie af. Stef Van den Heuvel zette de kers op de ijstaart met twee doelpunten.

Lees meer  

"WE PRESTEERDEN MINDER NA DE RUST"

14 Jan 2019

Eén helft kon Temse wedijveren met Patro Eisden Maasmechelen. Na rust was er in een dol kwartier geen houden aan de thuisploeg, die met drie treffers vlot afstand nam. “Komt ervan als plots de afspraken niet meer worden nageleefd”, ergert trainer Yves Van Der Straeten zich.

Lees meer  

KALENDERWIJZIGING: FC HEUR TONGEREN - KSV TEMSE

10 Jan 2019

Op vraag van de thuisploeg werd de wedstrijd tussen FC Heur Tongeren en KSV Temse verplaatst naar zondag 31 maart, aftrap om 15.00

Lees meer  

BRUNO BARAS TREKT NAAR BORNEM

10 Jan 2019

Na een half jaar in het Fernand Schuermanstadion heeft Bruno Baras de club opnieuw verlaten. 

Lees meer  

DELOOSE MAAKT OVERSTAP NAAR BOOM

07 Jan 2019

Na anderhalf seizoen in het Fernand Schuermanstadion maakt doelman Stefan Deloose de overstap naar Rupel Boom. De Steenbakkers treden aan in Eerste Amateur en zagen eerder dit seizoen hun doelman naar Lierse Kempenzonen vertrekken.

Lees meer  

KSV TEMSE OEFENT TEGEN SPARTA PETEGEM

05 Jan 2019

Op zondag 6 januari (15.00) oefent KSV Temse tegen Sparta Petegem, een oude bekende en de huidige nummer drie in Tweede Amateur A.

Lees meer  

TESTDAGEN OP KSV TEMSE

30 Dec 2018

Onze club wil iedereen de kans geven om kennis te maken met onze club. Daarom organiseert ze - net als de voorbije jaren - opnieuw open trainingsdagen.

Lees meer  

PATRICK CLAUS IS SPORTVERDIENSTE VAN HET JAAR

20 Dec 2018

Afgelopen week is jeugdsecretaris, GC en eigenijk manusje-van-alles Patrick Claus door de gemeente bekroond voor zijn jarenlange inzet voor onze club. Hij ontving na een feestelijke huldiging de trofee 'Sportverdienste van het Jaar', een prijs die je maar een keer kan winnen. Hij beschrijft zelf hoe het eigenlijk allemaal begonnen is.

Lees meer  

"WE KUNNEN MET EEN GOED GEVOEL DE WINTER IN"

20 Dec 2018

Temse is de terugronde begonnen met een gelijkspel tegen Hades. Net zoals vijftien speeldagen geleden gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe.

Lees meer  

"VERDIENDE DERBYWINST"

11 Dec 2018

KSV Temse boog tegen Sint-Niklaas in amper negen minuten tijd een achterstand in een riante 3-1 voorsprong om. Met dank aan Seppe Kil maar ook André Ntambue, die in twee weken tijd drie keer scoorde.

Lees meer  

"KORT VOOR DE RUST IS DE MATCH GEKANTELD"

11 Dec 2018

Temse is opnieuw de ’ploeg van het Waasland’. De bezoekers kwamen voor de rust op voorsprong, maar na de pauze was blauw-wit heer en meester.

Lees meer  

"BLIJ MET ONZE MENTALITEIT"

03 Dec 2018

Na de recente nul op zes zorgde de zege op Berchem voor grote tevredenheid binnen het kamp van Temse. Het werd een duur bevochten overwinning op basis van organisatie en dankzij de efficiëntie van André Ntambue. 

Lees meer  

"GOED GESLOTEN GEHOUDEN"

03 Dec 2018

Ook doelman Stefan Deloose mocht zijn deel opeisen in de Temse winst bij Berchem. “Ik was blij met het eindsignaal van de ref”, aldus de doelman.

Lees meer  

ONZE T1 REAGEERT NA ZWARE THUISNEDERLAAG

27 Nov 2018

“De eerste helft hebben we onszelf onnodig tekort gedaan door maar één keer te scoren”, opent Yves Van Der Straeten. “Door onnodig balverlies kregen we kort na rust de gelijkmaker binnen en daar hebben we ons niet van kunnen herstellen. Maar ik onthoud het positieve en dan denk ik aan de eerste helft, al ontbrak ons toen de efficiëntie om de match in ons voordeel te beslechten."

Lees meer  

"BUITENSPELDOELPUNT WAS HET KEERPUNT"

27 Nov 2018

Het gaat ietwat moeizamer voor KSV Temse. De recente 4 op 12 is daar de juiste weergave van. Het moet zo bovenaan de rol lossen en wordt op de derde plaats bijgebeend door Patro Eisden.

Lees meer  

"GEEN UITVLUCHTEN ZOEKEN"

27 Nov 2018

Voor de tweede opeenvolgende week bleef Temse puntenloos achter. Was blauw-wit vorige week in Bocholt de betere van haar opponent, tegen Cappellen ontbrak het haar aan vechtlust en gedrevenheid. 

Lees meer  

KSV TEMSE LEIDT EERSTE SEIZOENSNEDERLAAG

20 Nov 2018

Een vlot voetballend Temse heeft gisteren zonder buit de Bocholtse damburg moeten verlaten. Na de vroege openingstreffer zaten de fluogelen nochtans lang op rozen, maar een afgeweken voorzet én een strafschopfout van doelman Deloose zorgden uiteindelijk voor de ommekeer.

Lees meer  

"IK KIJK AL VOORUIT"

20 Nov 2018

Voor het eerst deze competitie verloor Temse, op bezoek bij Bocholt (2-1). Het was vooral sneu voor Stefan Deloose, die in het verre Limburg zijn heroptreden maakte.

Lees meer  

"DIT SMAAKT ZUUR"

19 Nov 2018

“Tot het uur was er niks aan de hand maar over wat dan volgde, kan ik enkel maar balen”, meent Temse-trainer Yves Van Der Straeten.

Lees meer  

MOEIZAME DRIEPUNTER TEGEN RODE LANTAARN

12 Nov 2018

KSV Temse begon zwak aan de partij en dat vertaalde zich in een snelle achterstand. Dankzij doelpunten van Van den Eynde en Van Remoortere kon blauw-wit de scheve situatie nog rechttrekken.

Lees meer  

"NIET MOOISTE VOETBAL, MAAR WE ZIJN WEL TEVREDEN"

12 Nov 2018

Nadat het in de eerste periode op de tweede plaats strandde, heeft Temse ook de tweede periode met winst ingezet. 

Lees meer  

"WE MOETEN DE DRAAD OPNIEUW OPPIKKEN"

10 Nov 2018

Temse verloor vorige week in de derby tegen Hamme in de slotfase twee punten. Zaterdagavond staat er weer een thuismatch op het programma. Promovendus Heur-Tongeren sleept de rode lantaarn mee naar Temse.

Lees meer  

"WE HEBBEN HET ZELF UIT HANDEN GEGEVEN"

06 Nov 2018

KSV Temse is er niet in geslaagd om de eerste periodetitel in de wacht te slepen. Omdat het in de slotfase van de derby tegen Hamme alsnog een gelijkspel moest toestaan, moest het zelfs niet wachten op het resultaat van Sporting Hasselt, dat in Bocholt speelde.

Lees meer  

VW HAMME PAKT NOG EEN PUNT IN SLOTFASE MET 10 TEGEN 11

06 Nov 2018

KSV Temse strandde uiteindelijk op een knappe 2e plaats in de eerste periode met 24 punten op 30 na 10 wedstrijden. Temse is nog steeds ongeslagen maar Hasselt deed nog straffer en pakt dan ook verdiend de eerste periodetitel met 28 op 30.

Lees meer  

JONG TEMSE WINT BEKER VAN HET WAASLAND

03 Nov 2018

Jong KSV speelde op 1 november de finale van de Herwigsportcup (de beker van het Waasland) nadat ze in de schiftingen tijdens de voorbereiding een foutloos parcours aflegden.

Lees meer  

JONG KSV TEMSE WINT OP SCHAERBEEK

31 Oct 2018

Football Club Schaerbeek - Jong KSV Temse 1-2

Lees meer  

TEMSE - VW HAMME OM 14.30

31 Oct 2018

Wegens het belang van het periodekampioenschap moeten de wedstrijden Temse - Hamme en Bocholter VV - Sporting Hasselt op hetzelfde moment beginnen. 

Lees meer  

"DE PERFECTE MIDDAG"

29 Oct 2018

Temse beleefde een vruchtbare namiddag op het veld van Vosselaar, waar door vier goals van Boris Kudimbana met 0-5 werd gewonnen. Zo mag blauw-wit nog altijd dromen van de eerste periodetitel.

Lees meer  

"GEEN PLAATS VOOR GEMAKZUCHT"

29 Oct 2018

Na Turnhout en Hoogstraten werd Vosselaar zondag de derde Kempense club die in de jongste vier weken door Temse werd verslagen. De club zet zo zijn ongeslagen reeks verder.

Lees meer  

"KAN GEEN VREDE NEMEN MET EEN PUNT"

23 Oct 2018

“Over de prestatie van mijn team ben ik natuurlijk dik tevreden, maar met het resultaat kan ik onmogelijk vrede nemen”, vertelt Temse-coach Yves Van Der Straeten. “Als trainer durf ik gerust te stellen dat wij vandaag de betere kansen hadden en meer verdienden dan een punt."

Lees meer  

"PANNE HAALDE ONS UIT ONS WEDSTRIJDRITME"

23 Oct 2018

In een bijzonder boeiend en hoogstaand treffen heeft Temse leider Hasselt gedurende ruim negentig minuten het vuur aan de schenen gelegd. Toch moest de thuisploeg genoegen nemen met een puntendeling. Hasselt laat zo voor de eerste keer punten liggen. “Hier zat absoluut meer in”, zegt Nick D’haene.

Lees meer  

TEMSE-TRAINER YVES VAN DER STRAETEN

08 Oct 2018

"Vooral tevreden over tweede helft"

Lees meer  

KSV TEMSE VLOERT CITY PIRATES

30 Sep 2018

Feest zaterdagavond op en rond het veld van City Pirates tijdens de jaarlijkse piratendag. De thuisploeg ontving voor aanvang van de wedstrijd een oververdiende award voor hun sociaal project binnen de club. Op het veld gooide KSV Temse echter roet in het eten.

Lees meer  

FORFAITZEGE VOOR KSV TEMSE FEMINA

30 Sep 2018

KSV Temse Femina, dit seizoen voor het eerst actief in eerste provinciale, moest voor haar eerste competitiezege niet in actie komen. 

Lees meer  

BELOFTEN VOEREN KLASSEMENT AAN

30 Sep 2018

Na een 0-3-zege op het veld van RC Gent heeft Jong KSV Temse de leiding genomen in hun reeks. Na vijf speeldagen pakten de troepen van coach Gert Huyghe al twaalf punten.

Lees meer  

TEMSE PAKT VOLLE BUIT TEGEN DUFFEL

24 Sep 2018

Op een door de regen bijzonder moeilijk bespeelbaar veld heeft Temse afstand kunnen nemen van een fel opzittend Duffel. Dankzij deze nieuwe overwinning staat blauw-wit steviger op de tweede plaats met amper twee punten minder dan leider Hasselt.

Lees meer  

KSV HEEFT EERSTE UITZEGE BEET

17 Sep 2018

KSV Temse heeft op de derde speeldag haar eerste uitoverwinning van het seizoen beet. Op het veld van Spouwen-Mopertingen botste blauw-wit op een enthousiaste thuisploeg, maar doelpunten van Claeys en Kil trokken Temse over de streep.

Lees meer  

FAMILY DAY 23/09/2018

13 Sep 2018

Sunday 23 September 2018 om 10u00

Lees meer  

DRIEPUNTER TEGEN TITELKANDIDAAT PATRO EISDEN

10 Sep 2018

KSV Temse heeft met een vier op zes haar start alvast niet gemist. Op eigen veld volstond een elfmeter van Kil voor een overwinning tegen titelkandidaat Patro Eisden Maasmechelen. 

Lees meer  

MEER SCHERPTE DAN VORIGE WEEK

10 Sep 2018

“Ik zag een Temse dat organisatorisch zeer goed stond”, opent Yves Van der Straeten. “Twee verschillende scouts hadden me vooraf gezegd dat Patro dé titelkandidaat in onze reeks is. Ik wist dus dat we het vooral met een stevige organisatie zouden moeten doen en wat dat betreft moet ik mijn jongens feliciteren. Ze hebben alles tot in de puntjes uitgevoerd.” 

Lees meer  

KSV TEMSE FEMINA VERLIEST EERSTE OEFENWEDSTRIJD

05 Sep 2018

Na een verdienstelijke partij waarin onze dames kwistig omsprongen met de doelkansen verloren ze de eerste wedstrijd van de Hofman Cup met 3-0. 

Lees meer  

JONG TEMSE NAAR FINALE HERWIGSPORT CUP

05 Sep 2018

Na een vlekkeloos parcours spelen onze beloften op donderdag 1 november om 16 uur de finale van de Herwigsport Cup (de vroegere beker van het Waasland).

Lees meer  

"HEEL TEVREDEN MET DIT GELIJKSPEL"

05 Sep 2018

Temse heeft het seizoen geopend met een 2-2 op het veld van Hades en dat maakte van trainer Yves Van Der Straeten een tevreden man. 

Lees meer  

MAANDAG 3 SEPTEMBER: OPEN TRAININGSDAG

02 Sep 2018

Op maandag 3 september nemen onze A-kernspelers een training over van onze jeugdcoaches.

Lees meer  

KSV TEMSE PAKT EERSTE ZWAARBEVOCHTEN PUNT

02 Sep 2018

KSV trok zaterdag voor zijn eerste competitiewedstrijd naar Hades Hasselt. Na een moeilijk begin knokte KSV zich in de wedstrijd, met een 0-1 ruststand als gevolg. Na de pauze klom de thuisploeg op voorsprong, maar Van Kerckhoven sleepte met zijn treffer nog een punt uit de brand voor blauw-wit.

Lees meer  

AANLEG KUNSTGRASVELD OP SCHEMA

31 Aug 2018

De werken aan het kunstgrasveld schieten goed op en zitten op schema.

Lees meer  

KSV SNEUVELT IN VIJFDE RONDE

27 Aug 2018

KSV Temse heeft zich zondag niet kunnen plaatsen voor de zesde ronde van de beker van België.

Lees meer  

PLOEGVOORSTELLING KSV TEMSE 2018-2019

20 Aug 2018

Op woensdag 29 augustus 2018 stelt KSV zijn selectie voor het seizoen 2018-2019 officieel voor. De presentatie vindt plaats bij Cristal Carwash, Krijgsbaan 247 (Temse) en start om 19.00.

Lees meer  

KSV OEFENT NOG EEN LAATSTE KEER

20 Aug 2018

Aanstaande donderdag 23 augustus oefent KSV Temse een laatste keer voor de start van het nieuwe seizoen. Tegenstander van dienst zijn de buren uit Bornem. De wedstrijd start om 20.00, de algemene inkom bedraagt 5 euro.

Lees meer  

NAAR VIJFDE RONDE NA WARE THRILLER

20 Aug 2018

KSV Temse heeft zich afgelopen zondag na een ware thriller geplaatst voor de vijfde ronde van de beker van België. De wedstrijd tegen Cappellen draaide na een knotsgek spelverloop uit op strafschoppen. Daarin ontpopte doelman Can zich tot de held van de middag.

Lees meer  

KUNSTGRASVELD KOMT ERAAN

17 Aug 2018

Op dinsdag 14 augustus zijn de voorbereidende werken aan het kunstgrasveld gestart.

Lees meer  

BEKERAVONTUUR GAAT VERDER

17 Aug 2018

KSV Temse heeft zondag in de derde ronde van de Beker van België afstand genomen van HO Wolvertem Merchtem.

Lees meer  

KSV TEMSE BEKERT VERDER

17 Aug 2018

Op het nagenoeg onbespeelbare veld van Floreffe heeft KSV Temse de kwalificatie voor de derde ronde van de Beker van België afgedwongen.

Lees meer  

KSV GASTHEER VOOR RSC ANDERLECHT U21

17 Aug 2018

Komende dinsdag (31 juli) ontvangt onze club de beloften van niemand minder dan Anderlecht.

Lees meer  

KSV TREKT NAAR FLOREFFE IN CROKY CUP

17 Aug 2018

KSV trekt op zondag 5 augustus naar het Naamse Floreffe.

Lees meer  

FC KNOKKE - KSV TEMSE 3-0

17 Aug 2018

KSV speelde een uur zeer goed mee op het veld van FC Knokke (1ste Amateur). Coach Van der Straeten zag zijn ploeg lang gelijke tred houden, tot de ongelukkige 0-1 achter doelman Can in doel viel. KSV kon via Baras ook enkele keren de neus aan het venster steken.

Lees meer  

START ABONNEMENTENVERKOOP

17 Aug 2018

Op donderdag 19 juli (na 20.00) en zaterdag 21 juli (tussen 10.00 en 12.00) kunt u als trouwe supporter uw abonnement voor het nieuwe seizoen aanschaffen. Abonnementhouders krijgen gratis toegang voor de oefenwedstrijden tegen RSC Anderlecht U21 op 31 juli en RAC Mechelen op 16 augustus.

Lees meer  

RSC ANDERLECHT AAN VOORBEREIDING TOEGEVOEGD

17 Aug 2018

KSV Temse heeft zijn voorbereidingskalender voor het komende seizoen volledig op punt gezet.

Lees meer  

KSV HOUDT STAGE OP EIGEN BODEM

17 Aug 2018

KSV zou voor haar jaarlijkse stage uitwijken naar een externe locatie, maar door de onbeschikbaarheid van de oefenvelden ter plaatse heeft onze club beslist de stage op eigen bodem te houden. Het programma ziet er als volgt uit:

Lees meer  

Loting Croky Cup 2018-2019

17 Jul 2018

KSV kent haar eerste mogelijke tegenstander in de Croky Cup. Op 5 augustus trekt blauw-wit naar de winnaar uit het duel tussen ARS.de l'Entité Floreff (Prov 2, Namen) en OC.Nismes (Prov 1, Namen). Bij winst volgt in de derde ronde (12 augustus) een thuiswedstrijd tegen FC.Mariekerke - KHO Wolvertem Merchtem, R.FC.Rapid Symphorinois of ASC Berchem.

 

Lees meer  

Flanders Cup 2018: wedstrijdschema's

17 Jul 2018

KSV Temse organiseert op 3, 4 en 5 augustus de 26ste editie van de Flanders Cup.

Lees meer  

Volledige kern 2018-2019

17 Jul 2018

Onze club heeft al een tijdje zijn selectie voor volgend seizoen klaar. Dit zijn de namen die volgend seizoen in het Fernand Schuermanstadion te bewonderen zijn:

Lees meer  

KSV neemt kwaliteitslabel in ontvangst

17 Jul 2018

Zaterdag mocht een delegatie van onze club het Double Pass kwaliteitslabel “INTERPROVINCIAAL DRIE STERREN” in ontvangst nemen.

Lees meer  

KSV TEMSE FEMINA naar eerste provenciale

17 Jul 2018

Omwille van enkele wijzigingen in de reekssamenstellingen kreeg onze vrouwenploeg de vraag van de KBVB om te promoveren naar eerste provinciale.

Lees meer  

Jan Vertonghen te gast op KSV Temse

17 Jul 2018

Afgelopen weekend was niemand minder dan Rode Duivel Jan Vertonghen te gast op KSV Temse. Hij stelde er het eerste project van zijn Jan Vertonghen Foundation voor en werd er gehuldigd voor zijn honderste interlandoptreden komend weekend tegen Portugal. Hiervoor werd hij uitgebreid in de bloemetjes gezet en opgenomen in de adel van Temse.

Lees meer  
Website design & development by