2e Amateur

Speeldag 13

24 november 2018 | 20:00

1 - 4
Fernand Schuerman-Stadion
Schoolstraat 63
9140 Temse

Het gaat de laatste weken een beetje moeizamer voor KSV en de recente 4 op 12 is daar de juiste weergave van. KSV moet bovenaan de rol lossen en wordt op de derde plaats bijgebeend door Patro Eisden.

Net zoals vorige week startte Temse sterk en lukte het vrij snel de 1-0 in de kluts via Boris Kudimbana. KSV controleerde de wedstrijd, maar zag de bezoekers goed meevoetballen. Blauw-wit ging wel met een kleine voorsprong de kleedkamers in.

Na de koffie openden de bezoekers fel met een snelle gelijkmaker als gevolg. Cappellen was gretiger en agressiever en KSV wist even van geen hout pijlen maken. De bezoekers voelden dat er meer te rapen viel in het Fernand Schuermanstadion en duwden door. Het resultaat was een pijnlijke 1-4 nederlaag voor de troepen van T1 Van der Straeten. Werk aan de winkel dus met een tweeluik tegen Berchem Sport en Sint-Niklaas voor de boeg.

KSV speelde met: Deloose, Christiaens (77’ Van Cauwenbergh), Claeys, Van Kerckhoven, Van Remoortere (64’ Van den Heuvel), Kil, Dhaene, Kudimbana (64’ Baras), Van den Eynde, Verwilligen, Spies

Website design & development by