2e Amateur

Speeldag 4

23 september 2018 | 15:00

3 - 1
Fernand Schuerman-Stadion
Schoolstraat 63
9140 Temse

Op een door de regen bijzonder moeilijk bespeelbaar veld heeft Temse afstand kunnen nemen van een fel opzittend Duffel. Dankzij deze nieuwe overwinning staat blauw-wit steviger op de tweede plaats met amper twee punten minder dan leider Hasselt.

Nawel Nagim zorgde voor het eerste gevaar. Aan de overzijde moest Hofmans opletten voor pogingen van Kudimbana en Baras. Duffel reageerde langs Gabrielli en Rymenants, die zijn poging op de lijn gekeerd zag door Spies. Na een halfuur snelde Kudimbana de zijlijn af en trok het leer voorbij de tweede paal, waar Van Remoortere maar in te leggen had.

Na de pauze rolde Gabrielli de Temseafweer en prikte de gelijkmaker tegen de netten. De reactie kwam er meteen wanneer Kudimbana door Van den Buijs ten val werd gebracht. Kil zette Temse vanop de stip opnieuw op voorsprong. In de slotminuten kopte Vertonghen een open kans naast. Ntambue legde de eindstand vast.

KSV Temse speelde met: Güler - Claeys - Van Kerckhoven - Vermeire - Van Remoortere (60' Dhaene) - Baras (46' Ntambue) - Kil - Van Cauwenberg - Kudimbana (81' Van den Heuvel) - Van den Eynde - Spies 

Website design & development by