Update 27 maart 2020 - CORONAVIRUS COVID-19

De KBVB heeft op vrijdag 27 maart 2020 beslist dat alle competities (op uitzondering van het profvoetbal) officieel zijn afgerond. Dat betekent dat geen enkele KSV-ploeg dit seizoen nog in actie komt. Voor ons eerste elftal bepaalt de stand van 12 maart het sportieve eindklassement. KSV Temse speelt dus ook volgend seizoen in tweede amateur, aangezien we op een veilige plaats stonden en over een geldige licentie beschikken. 
 
Andere activiteiten (trainingen, tornooien, trainingskampen, stages,...) in het amateurvoetbal, zowel bij jeugd, vrouwen als mannen zijn afgelast tot en met 19 april 2020 op advies van de Veiligheidsraad. De KBVB laat zo een kleine opening voor het hervatten van de trainingen op 20 april en het spelen van de tornooien in mei, al lijkt die kans heel klein. Onze eigen Memorial Kristof Smet is voorlopig nog niet afgelast.
 
Op 23 maart besliste de organisatie al dat de Nieuwsblad Cup met onmiddellijke ingang wordt stopgezet. De geplande interprovinciale finale van 17 mei op KSV waar we echt naar uit keken vervalt dus ook. Maar uitstel is geen afstel en dus mikken we nu op 2021.

 

 

  1. De overheid verbiedt dus de organisatie van paaskampen. Een standpunt waarvoor we alle begrip kunnen opbrengen. De paasstage gaat dus niet door, maar wordt vervangen door een zomerstage van 1 tot en met 3 juli. Wie al inschreef voor de paasstage wordt persoonlijk gecontacteerd. 
  2. De trainingen van de Pannaschool op zondag gaan tot nader bericht niet door.
  3. De Multimove-lessen kunnen voorlopig niet doorgaan. Het gemeentebestuur besliste om de sporthal te sluiten conform de richtlijnen van de overheid.
  4. Op bevel van de burgemeester is sinds 17 maart de toegang tot het Fernand Schuermanstadion volledig afgesloten, en dit al minstens tot en met 3 april. 
Website design & development by